peregar Опубликовано 22 ноября, 2022 Опубликовано 22 ноября, 2022 А я люблю Киев "тут все так по домашнему"))) Давно не был... Черкассы, Житомир, Херсон... Завтра где то в 11 утра буду в Ровно, заеду в Копіечку на Данила Галицького и накуплю заварных))) і філіжанку рівенькой кави)) последнее время по сладкому скучаю, раньше пироженки, тортики не мог терпеть.
Outlawif Опубликовано 22 ноября, 2022 Опубликовано 22 ноября, 2022 тут все так по домашнему Какие люди без охраны )) В Тернополь заезжай, я тебя тортиком угощу ))
OlegRO Опубликовано 22 ноября, 2022 Опубликовано 22 ноября, 2022 мля, шо я доказываю, зачем, хз.. кому надо - в куеве жизьХ10
Outlawif Опубликовано 22 ноября, 2022 Опубликовано 22 ноября, 2022 Это кому надо. А кому не надо, просто раза в 2-3, смотря с чем сравнивать )
peregar Опубликовано 22 ноября, 2022 Опубликовано 22 ноября, 2022 А...)) Привет дружище, здоровья и благополучия тебе и твоим близким)) В Тернополе точно буду, но я обычно в 6 утра, забрал груз и в дорогу. Вряд-ли получится, но за приглашение благодарю от души.
VUBlack Опубликовано 22 ноября, 2022 Опубликовано 22 ноября, 2022 А аутлав аутлет це секонд? :dc: Ні), в основному це магазин брендового одягу, який не продавця, деякі з різними брендами, деякі з одним, біля мого метро був ostin outlet, куди звозили зі всіх остіновських магазів, те що не продалось, в основному колекції минулих сезонів
Outlawif Опубликовано 22 ноября, 2022 Опубликовано 22 ноября, 2022 По Киеву - еще забыл про например спортивные и прочие кружки для детей тощо. Это из тысяча и одной мелочи, которые всплывут, к маникюру и прочим услугам. я обычно в 6 утра, забрал груз и в дорогу Ну, может как-то задержишься, буду чертовски рад тебя видеть )
my_fair_lady Опубликовано 22 ноября, 2022 Опубликовано 22 ноября, 2022 я он не так давно три місяці пожила у Кропивницькому (звідки поїхала дуже давно), і теж там не знаю на що витрачати гроші особливо. фітнес-клуби по три копійки, кав'ярні такого ж рівня як у Києві (реально дуже круті, на центральній площі) - мінімум вдвічі дешевше. стрижка у перукарні у центрі - вдвічі дешевша за мою районну страшну. по продуктах - багато що дешевше (фермерські овочі, фрукти, м'ясо, річкова риба на ринку), але багато що так само чи просто фіг знайдеш шо тобі треба. і там простіше поїхати чи піти купити дешевше, бо з одного кінця міста у інший можна доїхати як у Києві у сусідній мікрорайон хіба. репетитори у племінника коштують вдвічі дешевше, всілякі гуртки та секції є і безкоштовні, і дуже дешеві, з розряду 30 грн відвідування. коли ми у селі, я взагалі практично нічого не купую і нікуди не ходжу, бо там нема чого купити і нема куди ходити :pod_stolom: ну, можу сходити у сільмаг за пакетом молока і житомирськими шкарпетками. і на Нову пошту. а, ще один раз ми були у ресторані (дивно, але він там є, при кінному клубі). так там обжертися, луснути, і забрати з собою 1/3 вечері коштувало 500 грн.
Главмех Опубликовано 23 ноября, 2022 Опубликовано 23 ноября, 2022 Вімкнули після сьогоднішньої атаки не було не було А потім як стало
Outlawif Опубликовано 23 ноября, 2022 Опубликовано 23 ноября, 2022 Да, стабилизатор нужен, а то погорит техника к херам...
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти