Cardopusher Опубліковано: 5 грудня 2022 Опубліковано: 5 грудня 2022 тернопольский энергетик объяснил что и почему и это меня никак не успокоило прихватизировавшие хозяины не построили, не подготовились, не наняли, не оплачивают и т.д. какие-то ветряки - наша надежда такой бредняк.. Крутавя статья. Спасибо.
Cardopusher Опубліковано: 8 грудня 2022 Опубліковано: 8 грудня 2022 Я в шоке... Как летит время и как я потерялся вообще. Я сегодня на 99% был уверен что завтра среда... А оказывается завтра пятница.
my_fair_lady Опубліковано: 8 грудня 2022 Опубліковано: 8 грудня 2022 якщо це тебе втішить, то в мене досі листопад, ніяк не можу втямити, що вже тиждень грудня пройшов.
Magnum_357 Опубліковано: 8 грудня 2022 Опубліковано: 8 грудня 2022 После 25 дней без электричества и воды дни летят, даже несмотря на то, что сейчас без работы. Уже чувствуется Декабрь, даже снег небольшой выпал и растаял, но все месяцы оккупации казались бесконечными, а теперь только прилеты огорчают больше всего. Время летит и за ним не успеть...
Outlawif Опубліковано: 18 грудня 2022 Опубліковано: 18 грудня 2022 Планирую в Киев на 2 дня. Пятница-суббота. Есть рекомендации где лучше остановиться, чтобы повысить шансы на выживание?)
VUBlack Опубліковано: 18 грудня 2022 Опубліковано: 18 грудня 2022 метро)) а так хз, на мою любимую Русановку еще вродь ниче не прилетало...
my_fair_lady Опубліковано: 18 грудня 2022 Опубліковано: 18 грудня 2022 подалі від ТЕС і ГЕС))) але в нас он в районі нічого нема, і то мопєд збитий впав. реально здрава порада - поближче біля метро (підземні станції, краще поглибші типу Сирецької), куди у випадку повітряної тривоги можна сховатися. ну і не дуже б радила новобудови. там при вимкненні електрики нема води і опалення, а газу там за замовчуванням зазвичай нема. знаю що у центрі рідше вимикають (або взагалі не вимикають). але близько до метро Вокзальна не раджу, туди прилітало мінімум тричі.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз