Outlawif Опубліковано: 18 грудня 2022 Опубліковано: 18 грудня 2022 Мені байдуже на умови, мені ліжко на ніч та й все)
my_fair_lady Опубліковано: 18 грудня 2022 Опубліковано: 18 грудня 2022 у нас в районі є міні-отель з хорошими відгуками на Букінгу. до метро хвилин 7 пішки. Петрані Нивки там поруч офігенний ресторан "Тарас" (працює без електрики) і новий Сільпо та Ультрамаркет (працюють на генераторах). ну і пункти незламності у вигляді Макдональдса і ДСНС))))
MaJ0r Опубліковано: 18 грудня 2022 Опубліковано: 18 грудня 2022 Мне кстати тоже подобный вопрос интересен, где переночевать в Киеве. Только в хороших условиях, т.к. потом скорее всего за руль. Ну соответственно район и место с наличием электроэнергии П.С. В мирное время как-то мне сняли простенький отель прямо около оживленной дороги. Машины громко ездят, фиг поспишь, плюс было жарко и надо либо включить кондишку и слушать его шум, либо открыть окно и слушать гонщиков.
my_fair_lady Опубліковано: 18 грудня 2022 Опубліковано: 18 грудня 2022 зараз комендантська година, їздять після 11 вечора сильно менше) але не думаю що отель який я вище скинула, сильно заповнений. можна попросити з вікнами у двір. є ще два отелі, але вони далі від метро і скромніші. і ближчі до авіазаводу)))
OlegRO Опубліковано: 18 грудня 2022 Опубліковано: 18 грудня 2022 фиг поспишь я давно с берушами сплю 30 грн в аптеке решают
MaJ0r Опубліковано: 18 грудня 2022 Опубліковано: 18 грудня 2022 Ни разу не пробовал, всегда вспоминал про беруши, когда они уже нужны были )) С прошлогоднего перелета несколько наборов неиспользованных беруш валяются
my_fair_lady Опубліковано: 18 грудня 2022 Опубліковано: 18 грудня 2022 я теж у берушах сплю років так 15 вже. після одних скажених сусідів, які ночами орали за стінкою і швиргалися меблями. зараз тільки проблема - просипаю повітряну тривогу і вибухи :bm: не знаю, на краще чи на гірше. до речі, найкращі беруші методом спроб і помилок знайшла на айхербі. поліпропіленові, з пінки. якщо треба, кину посилання, які саме.
OlegRO Опубліковано: 18 грудня 2022 Опубліковано: 18 грудня 2022 несколько наборов неиспользованных они со сроком использования в аптеках такие атличные https://tabletki.ua/Original-Safe-Sound-71/
Outlawif Опубліковано: 18 грудня 2022 Опубліковано: 18 грудня 2022 Меня камрад Молодой в гости зовет. Будем соревноваться, кто кого перехрапит)) Если свет отключат.
Млд Опубліковано: 18 грудня 2022 Опубліковано: 18 грудня 2022 всегда вспоминал про беруши, когда они уже нужны были MaJ0r, Когда еду в поезде, обязательно беру несколько новых комплектов беруш с собой и даю соседям по купе. Они же не виноваты, что я храплю Если свет отключат 0utlaw, точно отключат(
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз