MaJ0r Опубліковано: 23 грудня 2022 Опубліковано: 23 грудня 2022 Обслуживающий персонал начинает отвечать на очень ломаном, даже по моим меркам. 0utlaw, странно, у нас если на украинском обращаешься подавляющее большинство в кафешках и магазинах стараются на украинском. Если на русском, то по-разному. Вот в тренажерке девочки на ресепшне вряд ли перейдут на украинский или тренера. Ну по крайней мере в моем зале. Там самые бестолковые девочки которые видел за 20+ лет в различных тренажерках в Киеве 0utlaw, как там сейчас, жизнь есть? Отели, магазины и тд? Ты на поезде рискнул или на авто поехал?
Outlawif Опубліковано: 23 грудня 2022 Опубліковано: 23 грудня 2022 На авто. Жизнь не знаю, а пробки есть) Мы с камрадом Молодым кальян курим.
my_fair_lady Опубліковано: 23 грудня 2022 Опубліковано: 23 грудня 2022 усе працює в Києві. але треба зважати шо по відключеннях електрики і який район (після понеділка у деяких досі нема електрики). але багато хто на генераторах. з приводу мови. зі мною у закладах і магазинах у 90% випадків говорять українською. навіть касирки у АТБ. у нашому фітнес-клубі з усіх тренерів українською говорю тільки я. адміністратори стараються. якщо з ними говорять українською - відповідають українською.
MrGreenZ Опубліковано: 23 грудня 2022 Опубліковано: 23 грудня 2022 але багато хто на генераторах У меня на районе с генераторами практически весь бизнес. Не имеют оных лишь новус и пузатая хата. Позорище, особенно новус, который потом тухлые продукты продает.
MaJ0r Опубліковано: 23 грудня 2022 Опубліковано: 23 грудня 2022 Мы с камрадом Молодым кальян курим. 0utlaw, надеюсь крипто-кальян? ))
OlegRO Опубліковано: 23 грудня 2022 Опубліковано: 23 грудня 2022 навіть касирки у АТБ. выделил лишнее слово АТБ обязало своих кассиров общаться с покупателями на госязыке, под угрозой выговоров а вот остальная сфера обслуживания.. -там конечно зоопарк
my_fair_lady Опубліковано: 23 грудня 2022 Опубліковано: 23 грудня 2022 у нас АТБ без генераторів, здається, тільки в одного є. не знаю, що вони робили, коли в районі 3 доби не було світла. зазвичай нас рятують Мегамаркети, вони всюди працюють. єдине що під час повітряної тривоги ні.
my_fair_lady Опубліковано: 23 грудня 2022 Опубліковано: 23 грудня 2022 выделил лишнее слово АТБ обязало своих кассиров общаться с покупателями на госязыке, под угрозой выговоров а вот остальная сфера обслуживания.. -там конечно зоопарк та і інші супермаркети теж. Епіцентр. Нова пошта. куди там я ще ходжу іноді. всюди українською, якось вже і не помічаю, щоб хтось російською говорив. інтернет-магазини передзвонюють / пишуть лише українською. єдина менеджерка, яка заговорила російською, була з Запоріжжя. і то, я їй відповіла українською, вона перейшла теж. у кав'ярні ходжу дуже рідко, в основному це мережеві заклади, то і там співробітники за замовчуванням українською говорять.
Faust Опубліковано: 23 грудня 2022 Опубліковано: 23 грудня 2022 Мы с камрадом Молодым кальян курим Так это ты после кальяна решил пообщаться с персоналом? Вполне возможно, что они тебя и не совсем понимать будут ))
Outlawif Опубліковано: 23 грудня 2022 Опубліковано: 23 грудня 2022 В кальянной кстати пристойно балакали.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз