OlegRO Опубліковано: 4 листопада 2023 Опубліковано: 4 листопада 2023 более месяца не могут найти источник заразы зато важные нетокари Гепатит A обнаружили уже в пяти областях Украины. Новые случаи в частности были зафиксированы в Днепропетровской и Закарпатской областях. в Днепропетровской области зарегистрировано уже 32 случая. на Закарпатье обнаружили 125 случаев заболевания. В Винницкой области 111 госпитализированных больных
Outlawif Опубліковано: 11 грудня 2023 Опубліковано: 11 грудня 2023 Хрена себе соревнования. Я даже про спорт такой не слышал, а у них чемпионат мира... phpBB [media]
Cardopusher Опубліковано: 11 грудня 2023 Опубліковано: 11 грудня 2023 Тоже недавно смотрел. Я ппц как удивляюсь осинтерам, как они все это находят, делают, геолоцируют, консолидируют... А тут пацаны такое вытворяют)
Faust Опубліковано: 14 грудня 2023 Опубліковано: 14 грудня 2023 Озвучка у этого автора потрясающая )) Многие видео уже посмотрел Даже там где сюжет не интересный, то именно озвучка - угар
Cardopusher Опубліковано: 26 грудня 2023 Опубліковано: 26 грудня 2023 Мля. Провтыкал и вместо лоперамида, выпил лоратадин.... Лоперамид в моей аптечке закончился.
VUBlack Опубліковано: 26 грудня 2023 Опубліковано: 26 грудня 2023 выздоравливай!! анекдот напомнил - перепутал антидиарейное с успокоительным - уже 5 раз обосрался, но как то пофиг))
Голодный котег Опубліковано: 26 грудня 2023 Опубліковано: 26 грудня 2023 Даже там где сюжет не интересный, то именно озвучка - угар Faust, а что , бывает и сюжет интересный?
Faust Опубліковано: 27 грудня 2023 Опубліковано: 27 грудня 2023 да зачем тот сюжет при такой озвучке-то) Показать phpBB [media]
VUBlack Опубліковано: 22 січня 2024 Опубліковано: 22 січня 2024 Сьогодні молодший син здивував - приніш штуку гривень, каже - задонать на зсу, сам, раніше таке бувало з моєї ініцативи, наколядували там багато - частинку на зсу переказали. Але шоб сам з його куркульським відношенням до грошей..... (нещодавно у школі шоколадку однокласникам продавав по шматку))) , мав з ним потім розмову.. може десь я й правильно дітей виховую..., щось аж розчулилло
Jazzman Опубліковано: 11 лютого 2024 Опубліковано: 11 лютого 2024 Кілька днів як повернувся з відпустки. Піздєц приунив. Пацани всі також втомлені, на взводі. В Авдосі заруба така, що Бахмут курить в стороні. Ще перед виїздом сюди показали групи, де десятки (у великих містах -сотні) тисяч говноєдів відслідковують маршрути ТЦК перед виходом з дому і ліплять з армії ворогів #1. https://youtu.be/FfrXgvlz2Xs?si=4P8Hy1Q_h9tgCyHW
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз