Magnum_357 Опубліковано: 15 квітня 2024 Опубліковано: 15 квітня 2024 Ствол - то ти погано шукав) Скиф, Поряд мешкають військові. Мені до них підійти з таким питанням?) не має потрібних зв'язків да нет же, и лекарства достать периодически не может VUBlack, Сейчас все есть на продажу, просто дорого стоит, приходится экономить тоесть ты всерьез думашь VUBlack, Мне уже все объяснили, на то форум и нужен
Orvex Опубліковано: 16 квітня 2024 Опубліковано: 16 квітня 2024 Кирилла и Олега давно на форуме не было.Кто-нибудь знает,все норм?
Scythe Опубліковано: 16 квітня 2024 Опубліковано: 16 квітня 2024 Скиф, Поряд мешкають військові. Мені до них підійти з таким питанням?) не має потрібних зв'язків Ну як варіант) Але краще пошукай на тому сайті що я дав тобі посилання на газбалон...
Billi Опубліковано: 16 квітня 2024 Опубліковано: 16 квітня 2024 Предлагаю купить газовый баллончик и чувствовать себя защищённым и ментально успокоиться.терен 4м если по дешевле.или немецкий ко фог
Faust Опубліковано: 16 квітня 2024 Опубліковано: 16 квітня 2024 Кирилла и Олега давно на форуме не было.Кто-нибудь знает,все норм? На счет Олега не знаю, но Кирилл вроде немного устал от форума, занят другими делами. В целом всё норм
Jazzman Опубліковано: 24 квітня 2024 Опубліковано: 24 квітня 2024 Всім привіт. Є якісь ідеї як швидко і безпечно потрапити на таку лепку? Широка дуже в основі опора. https://images.app.goo.gl/Q1KBvo1o6QSoB4SX8
Пропионатычь Опубліковано: 24 квітня 2024 Опубліковано: 24 квітня 2024 Кирилла и Олега давно на форуме не было.Кто-нибудь знает,все норм?Кир в порядке. Как обычно постоянно работает до зрена,помогает армии. На форуме под.аебался находиться,отдыхает от него.
Главмех Опубліковано: 24 квітня 2024 Опубліковано: 24 квітня 2024 Скиф,Поряд мешкають військові. Мені до них підійти з таким питанням?) не має потрібних зв'язків Та так то стаття подумай чи воно того варте Як варіянт купити пару учбових гранат з горохом в середені Граната - як справжня Постав ростяжку за дверима ну з особистого досвіду коли ти хромий - ти завжди озброєний То моя зброя На жаль один раз довелося скористатись - тож можу сказати дуже ефективно Тільки шкода лак полущився ну або розкошелитись на таку трость Cold steel - african walk Але з особистого досвіду ручка шар не є ідеальною - загнутий кінець під руку набагато зручніше якщо є час я буду собі другу робити, можу і тобі зробити
VUBlack Опубліковано: 24 квітня 2024 Опубліковано: 24 квітня 2024 ну з особистого досвіду коли ти хромий - ти завжди озброєний Главмех, https://prom.ua/ua/p2057571606-trost-dlya-h...p;from_spa=true отак точно озброєний)) хоча мабуть то теж стаття
Billi Опубліковано: 24 квітня 2024 Опубліковано: 24 квітня 2024 О надо себе учебную гранату прикупить
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз