Перейти до публікації

Мысли дня, без комментариев

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
хоча мабуть то теж стаття

Я узнавав, не можливо а 100500% стаття

і поліціянти про це знають....

Коли була трость з набалдашником я рази три його викручував показати що всередені ножа нема

Зверни увагу продавець реалізує не трость з ножем

а трость + заготовку клинка

тобто встановлюєш клинок в трость сам під свою відповідальність - кримінальну причому.

Ще судячи з фото ця трость ну вона як чохол для клинка а от як опорна для навантаження не піде ді даю гарантію що хром з рукояті злізе за тиждень

• Відповіді 56,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

4443

• andreyyy

4021

• my_fair_lady

2676

• OlegRO

2422

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

та я ж не ракламував, просто ти коли про тростину-зброю сказав, згадав з книжок - гугланув тостина клинок, думав картинку знайти, й натрапив на продажу цієї

Опубліковано:

Ну я ж про що, сама тростина з міцної деревини то вже є зброя

О доречі дякую що нагадав,

Просили хлопцям в шпиталь зігнути пару штук як у мене, бо на думку постачальників аптек люди зростом понад 180 см ніколи не хромають і трості довше 90 см непотрібні

Хочу на роботі оснастку зварити щоб легше зігнути

Заготовка куплю пару ручок до грабель в будівельному зігну і обріжу зайве

Але теж є проблема був в будівельному - перелапав 2 десятки держаків сука всі криві.

А ще в мене дві позитивних новини

Зі своєю проблемногою ногою а точніше з болем звернувся до психіатра а не до невролога. То що вона хромає слабка, то йух з ним вже звик, вона порадила комбінацію пароксетин(антидепресант) + прегабалін (протиепілептичне що купірує неврологічні болі) .

І о диво - за два тіжні тільки раз колов нефопам вчора коли сонечко різко змінилося дощами і вивертало ногу що місця собі не знаходив

я навіть спав міцно що не чув ні тривогу не будильник

Якщо чесно оцей ниючий іноді пульсуючий а іноді стриляючий біль воно дістає до оскаженніня. Іноді мені здаєтся що я не готовий чекати 18 місяців до прийняття рішення про ампутацію гомілки і вже згоден хоч зараз.

І друге, можливо, можливо я буду працювати в компаніі яка ремонтує та удосконалює колісну техніку, прикладу так би мовити мозок до вбивства москалів

Опубліковано:
Але теж є проблема був в будівельному - перелапав 2 десятки держаків сука всі криві.
те, що зараз роблять то піпець

віялові граблі - два тижні, зламалися, не метал, а пластелін якийсь

звичайні гралбі - після першого використання почали вигинатись, але вже другий місяць тримаються. трохи тугіший пластелін. Ручки криві в обох, але для граблів то таке. і коштують же не по три копійки.

Лопати правда непогані, в одній держак вже зламав коли корчував вишню, але заточив і назад вставив, благо цю купив з довжелезним держаком.

Опубліковано:

бери Фіскарс. любий "струмент" на рівні - від сокири до лопати. дітям в спадок лишиш)

• 1 рік потому...
Опубліковано:

:bananagz3:

:Koshechka_08:

:JC_humpy:

хочу и нарушаю правила)
Опубліковано:
:bananagz3:

хочу и забаню тебя)))
  • 2 тижні потому...
Опубліковано:

нахожусь в поиске блендера. по отзывам, характеристикам и цене нравится этот вариант - https://comfy.ua/ua/blender-stacionarnyj-tefal-bl435831.html . В принципе готов рассмотреть вариант погружного блендера. мне от блендера нужны углеводные коктейли. например с овсяными хлопьями и бананом.

Опубліковано:

Ты ж говорил, что уже заказал блендер

заказал бюджетный стационарный блендер Tefal Blendforce BL420131, отзывы у него хорошие.
Опубліковано:
Ты ж говорил, что уже заказал блендер

поспешил чуток с "заказал", решил подумать еще. вот до сих пор думаю. видел в этой теме в 2014 году уже обсуждали блендеры, но модели к сожалению уже неактуальны.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...