Orvex Опубліковано: 20 травня Опубліковано: 20 травня погружного блендера. Погружной не очень подойдет.да и неудобно очень. У меня для этих целей такой.Только брал в два раза дешевле.И стаканы побольше. https://comfy.ua/ua/blender-stacionarnyj-nu...a-nb1206dg.html
Олимп Опубліковано: 26 травня Опубліковано: 26 травня Блендер лучше брать помощнее , тогда дольше пробегает . Я хлопья овсяные сушими (в АТБ беру) измельчаю в блендере , заранее . Потом вода, протеин , творог , измельченные хлопья в блендере взбил . Утром очень удобно .
SladeW Опубліковано: 12 липня Опубліковано: 12 липня Взял себе блендер SATURN ST-FP9100. Дешёвый, но отзывы хорошие. Пользуюсь уже пару недель и очень доволен. Может, потому что мне не с чем сравнивать, но всё, что я ожидал от блендера, он делает.
SRZ Опубліковано: 14 липня Опубліковано: 14 липня два місяці оббирати блендер за 800-1000 грн - це заслуговує на повагу за витримку та прискіпливість :JC_doubleup: я так не можу, дуже імпульсивна людина. сьогодні щось захотів, одразу змовив. завтра думаю, а нах воно мені взагалі потрібно)
XXR XXX Опубліковано: 15 липня Опубліковано: 15 липня Показатьдва місяці оббирати блендер за 800-1000 грн - це заслуговує на повагу за витримку та прискіпливість :JC_doubleup: я так не можу, дуже імпульсивна людина. сьогодні щось захотів, одразу змовив. завтра думаю, а нах воно мені взагалі потрібно) ))))))))))) прочитав твій комент і до сліз),дяку. я теж такий самий),загорілося-купив)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз