Перейти до публікації

Мысли дня, без комментариев

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
единственный зал в городе?

2 недели - приличный срок. я сейчас так привык, что пропущенные 2 трени мне кажутся вечностью и афигенным отступлением на 100 шагов назад.

даже есть мысль сменить на эту неделю расписание, чтобы успеть за выходные 2 раза позаниматься. но я не знаю как на это отреагирует семья :)

ні не єдиний,але там відповідні умови(ціна,відстань від дому),від чого я дуже зараз залежу. :(

Якщо хтось знає якісь зали на виноградарі підкажіть будь ласка

• Відповіді 56,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

4443

• andreyyy

4021

• my_fair_lady

2676

• OlegRO

2422

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
ні не єдиний,але там відповідні умови(ціна,відстань від дому),від чого я дуже зараз залежу. :(

Якщо хтось знає якісь зали на виноградарі підкажіть будь ласка

про виноградарь не скажу, а вот на автозаводской есть спорткомплекс, где был зал небольшой. это на пересечении трамвая и 24 троллейбуса.

Опубліковано:

На решті відкрився зал :D .Вчора прийшов,звичайно результати підупали :angry: ,особливо витривалість,не зміг зробити стільки підходів,як рініше.Але нічого ще пару тренувань і я знову в формі. :rolleyes:

Опубліковано:

как говорил Терминатор - I'll be back....

Так вот - I'm Back B)

Опубліковано:

Ура.. Тебя тут не хватало!!!

Опубліковано:

какого ............... не можно добавить фото!????????????????7в фото форкм :angry: :angry: :angry:

Опубліковано:
какого ............... не можно добавить фото!????????????????7в фото форкм :angry: :angry: :angry:

Ни какого-то а я отключил, чтобы ты больше не прикреплял непонятно зачем картинки к каждому посту...

Опубліковано:

ага! леврона! :)

тут теперь принято говорить тока про жирную тупую свинюку катлера! понял! так шо кто на нас с катлером леврона покатит, тому в лоб! :)

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...