peregar Опубліковано: 5 жовтня 2011 Опубліковано: 5 жовтня 2011 С утра знобит и бошку ломит. Думал температура, померял - 35.4`. Померял еще раз - тоже самое. Вывод: наверно я помер и уже остываю:)
MaJ0r Опубліковано: 5 жовтня 2011 Опубліковано: 5 жовтня 2011 С утра знобит и бошку ломит. Думал температура, померял - 35.4`. Померял еще раз - тоже самое. Вывод: наверно я помер и уже остываю:) Ого, не фига себе, низкая что пипец.
Bilders Опубліковано: 5 жовтня 2011 Опубліковано: 5 жовтня 2011 (змінено) Випадково ні хто не знає де можна переглянути результати 21 Чемпионата НАББА Украины по бодибилдингу и фитнесу який проходи в Сімферополі 1-2 жовтня 2011? Змінено 5 жовтня 2011 користувачем Віlders
xx07xx Опубліковано: 5 жовтня 2011 Опубліковано: 5 жовтня 2011 Випадково ні хто не знає де можна переглянути результати 21 Чемпионата НАББА Украины по бодибилдингу и фитнесу який проходи в Сімферополі 1-2 жовтня 2011? вот по крохам
Jus Опубліковано: 5 жовтня 2011 Опубліковано: 5 жовтня 2011 С утра знобит и бошку ломит. Думал температура, померял - 35.4`. Померял еще раз - тоже самое. Вывод: наверно я помер и уже остываю:) Может быть ты зомби?! о__О А "башку ломит" - так это тебя кто-то уже "упокоить" пытался? )))
55Pavilion Опубліковано: 5 жовтня 2011 Опубліковано: 5 жовтня 2011 Может быть ты зомби?! о__О А "башку ломит" - так это тебя кто-то уже "упокоить" пытался? ))) хватит играть в дидайленд :)
xx07xx Опубліковано: 5 жовтня 2011 Опубліковано: 5 жовтня 2011 С утра знобит и бошку ломит. Думал температура, померял - 35.4`. Померял еще раз - тоже самое. Вывод: наверно я помер и уже остываю:) сходи покрути балерину)
peregar Опубліковано: 5 жовтня 2011 Опубліковано: 5 жовтня 2011 Ого, не фига себе, низкая что пипец. Вдовы пигулку выпил и жить стало лучше, стало веселей))) Давление собака... Гипотония.
55Pavilion Опубліковано: 5 жовтня 2011 Опубліковано: 5 жовтня 2011 https://ironflex.com.ua/phorum/index.ph...sort_order=desc Егорычъ - молодец.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз