Bund Опубліковано: 4 січня 2012 Опубліковано: 4 січня 2012 Основна проблема - не здатність впоратися із стресом. Під час моєї служби кого тільки не було. Як правило, закінчувалося це все "лижами". А от стрілки за сусіднім парканом були. Дівчина заміж вийшла. Типу не дочекалася. От і переклинило бійця. У друзів такі випадки в частинах були. В-основному через баб. По суті дурь. А стосовно потягу до свободи, то всім її хочеться. І мало кого за власним вибором брали. Але ж не всі накладали на себе руки. Не тільки зуби сипляться, але і вилазять трабли з шлунком, проблеми із шкірою (різні там стрептодермії, екземи тощо). Мала кількість вітамінів, погана їжа. Я за КМБ з 78 до 60 кг схуд на 1,5 місяці. Годували водою. Якщо картоплина попадала в супі, то це був щасливчик. Це було в 98 році.
Cell Опубліковано: 4 січня 2012 Опубліковано: 4 січня 2012 Перловка, овсянка, чай-кипяток, мясо как резина (50 лет которому), черно-белая капуста в борще, но было и приятное - ложка сгущенки, масло ) постоянная изжога, пепел от неё ели, 99-2000гг. Васильков. Скучать времени не было.
km123456 Опубліковано: 4 січня 2012 Опубліковано: 4 січня 2012 Перловка, овсянка, чай-кипяток, мясо как резина (50 лет которому), черно-белая капуста в борще, но было и приятное - ложка сгущенки, масло ) постоянная изжога, пепел от неё ели, 99-2000гг. Васильков. Скучать времени не было. не армия, а говно
Cell Опубліковано: 4 січня 2012 Опубліковано: 4 січня 2012 не армия, а говно Армия закаляет характер.
km123456 Опубліковано: 4 січня 2012 Опубліковано: 4 січня 2012 Армия закаляет характер. Но не наше говно
81eg Опубліковано: 4 січня 2012 Опубліковано: 4 січня 2012 Не хочешь срать не мучай жопу. Нехочет держава кормить армию- нефиг туда людей призывать.
km123456 Опубліковано: 4 січня 2012 Опубліковано: 4 січня 2012 Не хочешь срать не мучай жопу. Нехочет держава кормить армию- нефиг туда людей призывать. В точку. И еще - деньги то идут, но до армии не доходят, оседая в карманах генералов, которые живут, как миллионеры.
Егорычъ Опубліковано: 4 січня 2012 Опубліковано: 4 січня 2012 Армия закаляет характер. и портит здоровье!
OHIXA Опубліковано: 4 січня 2012 Опубліковано: 4 січня 2012 А в чем собственно проблема? Не хочешь служить - не иди...
Егорычъ Опубліковано: 4 січня 2012 Опубліковано: 4 січня 2012 у меня у друга сын хотел служить и пошел.в итоге повредил позвоночник.подробностей правда не знаю.так что я лучше дома посижу
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз