vlad_leo Опубліковано: 20 січня 2012 Опубліковано: 20 січня 2012 что в ополонке?! то была не ополонка, а специально сделанная купель в Зарванице, но вода проточная...
Bilders Опубліковано: 20 січня 2012 Опубліковано: 20 січня 2012 Це якийсь піпец, щось пересікся з чорною полосою, спочатку рецидив старої травми, далі одержав нову травму цілу ніч не міг спати боліло все тіло добре що відговорив себе трініровочку пропустити, добрався на роботу а тут і температура підскочила єдва сиджу на роботі. Давно мені так херово не було.
xx07xx Опубліковано: 20 січня 2012 Опубліковано: 20 січня 2012 а у меня с работой полная ж.... завтра займусь поисками новой
55Pavilion Опубліковано: 20 січня 2012 Опубліковано: 20 січня 2012 а у меня с работой полная ж.... завтра займусь поисками новой Я уже как месяц ...
OHIXA Опубліковано: 21 січня 2012 Опубліковано: 21 січня 2012 Кто не спит ? ))) А шо? Есть шо? :drag:
Ners7727 Опубліковано: 21 січня 2012 Опубліковано: 21 січня 2012 =))) Хочу посоветоваться! Какой прот взять,синту6 или гаспари мио фьюжен? Есть возможность взять не дорого! Синту пил долго! Вкус очень хороший! Мио фьюжен не пробовал никогда,но очень рекомендуют и отзывы хорошие,что скажешь ?))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз