Jastore Опубліковано: 2 червня 2007 Автор Опубліковано: 2 червня 2007 Скип Ля Кур - такой же читый как и вейдеры)
Admin Опубліковано: 2 червня 2007 Опубліковано: 2 червня 2007 Вот сейчас с товарищами иду на пляж... :P
Terminator Опубліковано: 2 червня 2007 Опубліковано: 2 червня 2007 Вот сейчас с товарищами иду на пляж... :P я тож нпа пляж - токо попозжее чуть.
shura Опубліковано: 4 червня 2007 Опубліковано: 4 червня 2007 Рэг Парк болен... жалко , класный спорцмен :(
Admin Опубліковано: 4 червня 2007 Опубліковано: 4 червня 2007 Рэг Парк болен... жалко , класный спорцмен :( Та блин да.. Как переводил аж настроение пропало...
Admin Опубліковано: 4 червня 2007 Опубліковано: 4 червня 2007 В субботу 20-ти килограммовый блин снимал со штанги и как-то уронил на ногу.. Уже спухла но синяк остался.. Хорошо что блин прорезиненый был..
Terminator Опубліковано: 4 червня 2007 Опубліковано: 4 червня 2007 Король Генрих умер, да здравствеует Король! :lol:
muravey Опубліковано: 4 червня 2007 Опубліковано: 4 червня 2007 Мама испугалась моих ног вот думаю нафига они мне такие?????????
Terminator Опубліковано: 5 червня 2007 Опубліковано: 5 червня 2007 Мама испугалась моих ног вот думаю нафига они мне такие????????? :D а чего ж там пугаться? ты ж не тот немец со здоровенными ногами :)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз