yobilovus Опубліковано: 3 лютого 2012 Опубліковано: 3 лютого 2012 сайт нбу тоже лежал, не знаю как сейчас вроде хотят вернуть серваки уже менты тупо во всех соц сетях просят не трогать сайты и обещают все вернуть
Ark Опубліковано: 3 лютого 2012 Опубліковано: 3 лютого 2012 любят наши на одни и те же грабли наступать (пример инфостора во внимание так и не взяли) кстати мне знакомый говорил что у инфостора и ех.юа один и тот же хозяин
Cell Опубліковано: 3 лютого 2012 Опубліковано: 3 лютого 2012 (змінено) small_slow, ты как работник банка, скажи, зачем банки собирают информацию о своих клиентах? PS. По поводу ex.ua - как и можно было догадаться, все ради денег и собственности, Коломойському нужен этот ресурс, если верить СМИ. Змінено 3 лютого 2012 користувачем Cell
yobilovus Опубліковано: 3 лютого 2012 Опубліковано: 3 лютого 2012 small_slow, ты как работник банка, скажи, зачем банки собирают информацию о своих клиентах? скажу тебе честно - большой брат следит за тобой но банки сами а ахуе с этого, это идет от нбу, причем задвигается такая тема что это типа для защиты клиентов нбу сказал сделать, а как непонятно, никаких разъяснений нет, но я считаю, что ничего зазорного в этом нет на самом деле, обычному клиентому боятся нечего, а те кому есть, те и так все сделают по другому ))))
Bund Опубліковано: 3 лютого 2012 Опубліковано: 3 лютого 2012 small_slow, ты как работник банка, скажи, зачем банки собирают информацию о своих клиентах? PS. По поводу ex.ua - как и можно было догадаться, все ради денег и собственности, Коломойському нужен этот ресурс, если верить СМИ. Є така штука як фінансовий моніторинг. По суті - боротьба з відмиванням коштів, отриманих злочинним шляхом, фінансуванням тероризму тощо. Все це здійснюється з подачі ФАТФ та інших борців. За порушення закону гарні штрафи. За відсутність цієї анкетки можуть вжарити мінімум на 17 тисяч. Якщо повтор, то 51.
Cell Опубліковано: 3 лютого 2012 Опубліковано: 3 лютого 2012 Є така штука як фінансовий моніторинг. По суті - боротьба з відмиванням коштів, отриманих злочинним шляхом, фінансуванням тероризму тощо. Все це здійснюється з подачі ФАТФ та інших борців. За порушення закону гарні штрафи. За відсутність цієї анкетки можуть вжарити мінімум на 17 тисяч. Якщо повтор, то 51. Кого можуть вжарити? І де гарантія що я в анкеті буду правду писати?
Bund Опубліковано: 3 лютого 2012 Опубліковано: 3 лютого 2012 Кого можуть вжарити? І де гарантія що я в анкеті буду правду писати? Банк. Коли перевірка з НБУ прийде. А в анкеті треба продублювати паспортні дані, код, місцепроживання. Вся інша інформація про публічність, доходи тощо можна прочерки ставити. Пофіг.
Cell Опубліковано: 3 лютого 2012 Опубліковано: 3 лютого 2012 Банк. Коли перевірка з НБУ прийде. А в анкеті треба продублювати паспортні дані, код, місцепроживання. Вся інша інформація про публічність, доходи тощо можна прочерки ставити. Пофіг. Тоді це багато що вирішує. Може я помиляюсь, але здається, при відкритті рахунку банки й так беруть ці дані (паспортні дані, код, місцепроживання). Щодо іншого - яке їм діло. Без них розберемося )
Bund Опубліковано: 3 лютого 2012 Опубліковано: 3 лютого 2012 Тоді це багато що вирішує. Може я помиляюсь, але здається, при відкритті рахунку банки й так беруть ці дані (паспортні дані, код, місцепроживання). Щодо іншого - яке їм діло. Без них розберемося ) Вони беруть, але відповідно до ЗУ "Про запобігання легалізації та відмивання коштів (бла-бла-бла)..." повинні провести ідентифікацію, запропонувати заповнити анкету-опитувальник, зробити копії документів та оновлювати періодично інфо. Якщо клієнт відмовляється, то відмовити в обслуговуванні. З.І. Це все смол-слоу міг розписати. Все ж таки в банках працює ;)
yobilovus Опубліковано: 3 лютого 2012 Опубліковано: 3 лютого 2012 фін.моніторинг це одна фігня, а те що банки зараз збирають інфу - інша мухи отдельно-котлеты отдельно при чем под фин мониторинг там есть четкое определение какие клиенты и какие операции подпадают, я например когда перечислял деньги за спортпит последний раз - вообще даже паспорта не показывал, а номер телефона дал только на случай если платеж вернется а сейчас собирают инфу, т.к. нбу сказал собрать и вести базы
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз