Bund Опубліковано: 7 лютого 2012 Опубліковано: 7 лютого 2012 Здається мені, що це трохи висмоктано з пальця. Лоєри би роздягнули би до нитки і поліцію, і школу разом з учителями.
mitsu Опубліковано: 7 лютого 2012 Опубліковано: 7 лютого 2012 Здається мені, що це трохи висмоктано з пальця. Лоєри би роздягнули би до нитки і поліцію, і школу разом з учителями. от куда такая вера в адвокатов?
Bund Опубліковано: 7 лютого 2012 Опубліковано: 7 лютого 2012 от куда такая вера в адвокатов? Звідки? Якщо є гарантована можливість збити бабло, то вони її не випускають з рук. До того ж мені знайомі випадки, коли банкрутували компанії і лоєри зв'язувалися із клієнтами-нерезидентами (самі знаходили кінці) та допомагали збити їх гроші. Я веду мову про брокерські компанії. Їхні послуги оплачувалися процентом від повернутих коштів. Варто пам'ятати, що англомовних посилань на цього роду статті та факти не завжди існують в природі. Ну і плюс корявих перекладів ще ніхто не скасовував. Зрештою іносмі.ру часто відверту "чорнуху" друкують.
Skodnik Опубліковано: 7 лютого 2012 Опубліковано: 7 лютого 2012 Ну Лоеры, лоерами. Если действия лица могут нанести вред другому лицу или нескольким, то в данном случае я поверю в это. Также поверю по причине того что в школы США введены на постоянное место мин 4 сотрудника полиции. Кстати теперь и в школах часто распространены разборки между полами в частности сексуальных домогательств со стороны одноклассников.
Bund Опубліковано: 7 лютого 2012 Опубліковано: 7 лютого 2012 Можна подумати, що у нас в школах немає представників МВС. Я веду мову про ДСОшників.
Skodnik Опубліковано: 7 лютого 2012 Опубліковано: 7 лютого 2012 Гсо в школах не наблюдал да и разные это весчи
Bund Опубліковано: 7 лютого 2012 Опубліковано: 7 лютого 2012 Гсо в школах не наблюдал да и разные это весчи Що значить різні речі? ДСО - структурний підрозділ МВС. Є спецпідрозділи. Все так, як треба. Охороняють, затримують злочинців. Чому різні?
Егорычъ Опубліковано: 7 лютого 2012 Опубліковано: 7 лютого 2012 я так понял имеется ввиду что в американской школе в штате есть полицейские.
Skodnik Опубліковано: 7 лютого 2012 Опубліковано: 7 лютого 2012 Ту бунд гсошники нихуа не могут нормально. У меня банк на охране их, бывало как то вызываешь когда очередной дибил вые... Ты знаеш какой я ответ получаю от них??? Мы не при делах, даже в тыкву дать боятся. А полисмены с штатах реально дежурят, и направляют их из близжайшего участка ежедневно
Bund Опубліковано: 7 лютого 2012 Опубліковано: 7 лютого 2012 Ту бунд гсошники нихуа не могут нормально. У меня банк на охране их, бывало как то вызываешь когда очередной дибил вые... Ты знаеш какой я ответ получаю от них??? Мы не при делах, даже в тыкву дать боятся. А полисмены с штатах реально дежурят, и направляют их из близжайшего участка ежедневно Дивно. У мене інший досвід. Але це таке.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз