Перейти до публікації

Мысли дня, без комментариев

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Здається мені, що це трохи висмоктано з пальця. Лоєри би роздягнули би до нитки і поліцію, і школу разом з учителями.

• Відповіді 56,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

4443

• andreyyy

4021

• my_fair_lady

2676

• OlegRO

2422

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Здається мені, що це трохи висмоктано з пальця. Лоєри би роздягнули би до нитки і поліцію, і школу разом з учителями.

от куда такая вера в адвокатов?

Опубліковано:
от куда такая вера в адвокатов?

Звідки? Якщо є гарантована можливість збити бабло, то вони її не випускають з рук. До того ж мені знайомі випадки, коли банкрутували компанії і лоєри зв'язувалися із клієнтами-нерезидентами (самі знаходили кінці) та допомагали збити їх гроші. Я веду мову про брокерські компанії. Їхні послуги оплачувалися процентом від повернутих коштів.

Варто пам'ятати, що англомовних посилань на цього роду статті та факти не завжди існують в природі. Ну і плюс корявих перекладів ще ніхто не скасовував. Зрештою іносмі.ру часто відверту "чорнуху" друкують.

Опубліковано:

Ну Лоеры, лоерами.

Если действия лица могут нанести вред другому лицу или нескольким, то в данном случае я поверю в это.

Также поверю по причине того что в школы США введены на постоянное место мин 4 сотрудника полиции.

Кстати теперь и в школах часто распространены разборки между полами в частности сексуальных домогательств со стороны одноклассников.

Опубліковано:

Можна подумати, що у нас в школах немає представників МВС. Я веду мову про ДСОшників.

Опубліковано:

Гсо в школах не наблюдал

да и разные это весчи

Опубліковано:
Гсо в школах не наблюдал

да и разные это весчи

Що значить різні речі? ДСО - структурний підрозділ МВС. Є спецпідрозділи. Все так, як треба. Охороняють, затримують злочинців. Чому різні?

Опубліковано:

я так понял имеется ввиду что в американской школе в штате есть полицейские.

Опубліковано:

Ту бунд гсошники нихуа не могут нормально.

У меня банк на охране их, бывало как то вызываешь когда очередной дибил вые... Ты знаеш какой я ответ получаю от них??? Мы не при делах, даже в тыкву дать боятся.

А полисмены с штатах реально дежурят, и направляют их из близжайшего участка ежедневно

Опубліковано:
Ту бунд гсошники нихуа не могут нормально.

У меня банк на охране их, бывало как то вызываешь когда очередной дибил вые... Ты знаеш какой я ответ получаю от них??? Мы не при делах, даже в тыкву дать боятся.

А полисмены с штатах реально дежурят, и направляют их из близжайшего участка ежедневно

Дивно. У мене інший досвід. Але це таке.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...