yobilovus Опубліковано: 9 лютого 2012 Опубліковано: 9 лютого 2012 блеать - меня вчера придавило 60 кг. штангой на жиме под наклоном вверх ))) вот я дрыщара )))))
55Pavilion Опубліковано: 9 лютого 2012 Опубліковано: 9 лютого 2012 блеать - меня вчера придавило 60 кг. штангой на жиме под наклоном вверх ))) вот я дрыщара ))))) НА каком повторении?
yobilovus Опубліковано: 9 лютого 2012 Опубліковано: 9 лютого 2012 это был последний подход последнее повторение после еще и после жима лежа 3*8 с максимальным весом 90 кг.
Bund Опубліковано: 9 лютого 2012 Опубліковано: 9 лютого 2012 это был последний подход последнее повторение после еще и после жима лежа 3*8 с максимальным весом 90 кг. Смол. Ти з такою робочою вагою хочеш фармитися? Може варто почекати?
mitsu Опубліковано: 9 лютого 2012 Опубліковано: 9 лютого 2012 Смол. Ти з такою робочою вагою хочеш фармитися? Може варто почекати? а чего ждать? сколько нужно жать, чтобы метаху начать жрать?
Bund Опубліковано: 9 лютого 2012 Опубліковано: 9 лютого 2012 а чего ждать? сколько нужно жать, чтобы метаху начать жрать? Я не пам'ятаю де на форумі прозвучала думка, що до тих пір, поки не будеш робити жим лежачи 10 разів із вагою, що перевищує твою власну на 20 кг, до фарми краще не підходити. Був неодноразово свідком того, як деякі фармбійці мали меньші силові, ніж натурали. Не в фармі справа, а в тренінгу.
Егорычъ Опубліковано: 9 лютого 2012 Опубліковано: 9 лютого 2012 сколько нужно жать, чтобы метаху начать жрать? прямо стихами заговорил)))я думаю это вопрос риторический
mitsu Опубліковано: 9 лютого 2012 Опубліковано: 9 лютого 2012 Я не пам'ятаю де на форумі прозвучала думка, що до тих пір, поки не будеш робити жим лежачи 10 разів із вагою, що перевищує твою власну на 20 кг, до фарми краще не підходити. Був неодноразово свідком того, як деякі фармбійці мали меньші силові, ніж натурали. Не в фармі справа, а в тренінгу. к нам в зал иногда заходят (в основном летом) пару фарм-менов. веса тянут дрыщевские, но фигурки точенные, не прикопаться. так что, наверное дело в том, для чего именно это кушать (ставить). для силы :gh: ? или для красоты :bm: ? или для силы и красоты одновременно :Koshechka_08:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз