Schranz Опубліковано: 24 листопада 2008 Опубліковано: 24 листопада 2008 (змінено) :D обрадовал!! Диагноз лечиться))) Змінено 24 листопада 2008 користувачем Schranz
SHOTA Опубліковано: 24 листопада 2008 Опубліковано: 24 листопада 2008 Занимайся на нычку, а потом она заценит результат и будет сама от тебя без ума :P вот это правильно. Моя тоже в восторге не было, когда я начал целыми днями в зале проподать, а когда увидела результат стала всем говорить как я накачался и хвасталась мною :)
Schranz Опубліковано: 24 листопада 2008 Опубліковано: 24 листопада 2008 Спасиб ребята, обрадовали!!! А где ж кнопочка с плюсиками или спасибками???
Nik Опубліковано: 4 грудня 2008 Опубліковано: 4 грудня 2008 горе! :( :( я седня на треню не попадаю: горло болит!! :angry: и зарплату еще не дали :( :angry:
palyanucya Опубліковано: 4 грудня 2008 Опубліковано: 4 грудня 2008 горе! :( :( я седня на треню не попадаю: горло болит!! :angry: и зарплату еще не дали :( :angry: мдааа! це обідно! :(
palyanucya Опубліковано: 4 грудня 2008 Опубліковано: 4 грудня 2008 напевно як би зарплату дали, то й горло перестало б боліти.. :D
Nik Опубліковано: 4 грудня 2008 Опубліковано: 4 грудня 2008 напевно як би зарплату дали, то й горло перестало б боліти.. :D точно :D
palyanucya Опубліковано: 4 грудня 2008 Опубліковано: 4 грудня 2008 (змінено) зарпла це завжди добре! і день заплати такий приємний! :D Змінено 4 грудня 2008 користувачем palyanucya
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз