OHIXA Опубліковано: 5 лютого 2012 Опубліковано: 5 лютого 2012 (змінено) Первые две недели чувствовал, потом как то не то(. Где то видел инфу по ДАА, что она тесто поднимает ко 2й неделе приема и после отмены пару недель держит его высокий уровень. - Хотя может и бред это. ЗЫ Может ДАА так и нужно принимать?) Я читал что работать начинает через неделю, но не помню где. И дозировки немножко другие до 3-х грамм в день, мне интересно как весь "компот" работает. Змінено 5 лютого 2012 користувачем OHIXA
Bund Опубліковано: 5 лютого 2012 Опубліковано: 5 лютого 2012 Первые две недели чувствовал, потом как то не то(. Где то видел инфу по ДАА, что она тесто поднимает ко 2й неделе приема и после отмены пару недель держит его высокий уровень. - Хотя может и бред это. ЗЫ Может ДАА так и нужно принимать?) Ясно. Не фонтан.
81eg Опубліковано: 5 лютого 2012 Опубліковано: 5 лютого 2012 И дозировки немножко другие до 3-х грамм в день, Там и есть 3,3гр в дозе.
81eg Опубліковано: 5 лютого 2012 Опубліковано: 5 лютого 2012 Ясно. Не фонтан. Я бы так не говорил, Пиндосовские аналоги в 1,5-2 раза дороже а отзывы отличные\см на бобике\. https://www.bodybuilding.com/store/d-aspartic-acid.html
OHIXA Опубліковано: 5 лютого 2012 Опубліковано: 5 лютого 2012 Там и есть 3,3гр в дозе. Ну на пачке написано по 1 капсуле 2 раза в день))) Сам пил 3?
81eg Опубліковано: 5 лютого 2012 Опубліковано: 5 лютого 2012 (змінено) На заборе написано...) Я пил по 4капс, что бы 3грама ДАА было. Змінено 5 лютого 2012 користувачем 81eg
OHIXA Опубліковано: 5 лютого 2012 Опубліковано: 5 лютого 2012 На заборе написано...) Я пил по 4капс, что бы 3грама ДАА было. Читал на заборе - знаю))) Вот и спрашиваю, рабочую дозу надо определять опытным путем, лучше чужим - дешевле)))
81eg Опубліковано: 5 лютого 2012 Опубліковано: 5 лютого 2012 лучше чужим - дешевле))) Так дозняк ДАА известен что тут опряделять)
OHIXA Опубліковано: 5 лютого 2012 Опубліковано: 5 лютого 2012 (змінено) Так дозняк ДАА известен что тут опряделять) А остальное? Что, вообще не чувствуется? Змінено 5 лютого 2012 користувачем OHIXA
Bund Опубліковано: 5 лютого 2012 Опубліковано: 5 лютого 2012 Я бы так не говорил, Пиндосовские аналоги в 1,5-2 раза дороже а отзывы отличные\см на бобике\. https://www.bodybuilding.com/store/d-aspartic-acid.html Я пив чисту ДАА. Прімафорсовську. Сподобалася. При чому пив по весні. Тільки про сєкас і думав. Пару тижнів тому перестав пити Вітрікс. Там трібулус і ще різна фігня намішана. Для кращого ефекту. Його дуже хвалили. Домус на стілі викладував результати аналізів. Все працювало у нього так як треба. І не тільки у нього. А я що пив, що радіо слухав. Перші думки були, що баран бабло в унітаз спустив. А потім подумав, що на четвертому десятку ще не на нулях тесто. :bananagz3: Є чому порадіти. Тому після Вітрікса і такі думки стосовно Тешки. Не через ДАА і тріб. А через різню фігню, що в комплекті іде з ними. А остальное? Что, вообще не чувствуется? Те все інше - розвод, як на мене.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз