81eg Опубліковано: 5 лютого 2012 Опубліковано: 5 лютого 2012 А потім подумав, що на четвертому десятку ще не на нулях тесто. 100%
Bund Опубліковано: 5 лютого 2012 Опубліковано: 5 лютого 2012 Пробуй. Поставлю в плани на весну. Квітень-травень.
81eg Опубліковано: 6 лютого 2012 Опубліковано: 6 лютого 2012 (змінено) После того как закончил ее прием хотелка тренироваться на трене пропала. Силовые и выносливость снизились, не смотря на то что работаю сейчас с легкими весами. Значит что то было). Змінено 6 лютого 2012 користувачем 81eg
Егорычъ Опубліковано: 6 лютого 2012 Опубліковано: 6 лютого 2012 После того как закончил ее прием хотелка тренироваться на трене пропала. Силовые и выносливость снизились откат после курса))))
km123456 Опубліковано: 6 лютого 2012 Опубліковано: 6 лютого 2012 Я пив чисту ДАА. Прімафорсовську. Сподобалася. При чому пив по весні. Тільки про сєкас і думав. А я нічого не п'ю і тільки про сєкас і думаю. теж за 30. Правильний тренувальний процес найкраще стимулює гормоналку, ІМХО. откат после курса)))) :JC_doubleup:
81eg Опубліковано: 6 лютого 2012 Опубліковано: 6 лютого 2012 А я нічого не п'ю і тільки про сєкас і думаю. Такий молодий а вже "і тільки" думає(...
km123456 Опубліковано: 6 лютого 2012 Опубліковано: 6 лютого 2012 Пошутил, как серпом по рейтингу. Не шути так больше :)
Bund Опубліковано: 6 лютого 2012 Опубліковано: 6 лютого 2012 (змінено) Такий молодий а вже "і тільки" думає(... З мене плюс! :bj: А я нічого не п'ю і тільки про сєкас і думаю. теж за 30. Правильний тренувальний процес найкраще стимулює гормоналку, ІМХО. Ну я не тільки думаю. Веду мову про те, що на лібідо кислота впливає. Змінено 6 лютого 2012 користувачем Bund
km123456 Опубліковано: 6 лютого 2012 Опубліковано: 6 лютого 2012 А я веду мову про те, що у мене і без усіляких прибамбасів лібідо виходить на навколоземну орбіту :)))) Тут думаю 2 фактори винні: правильний тренінг та тема Секс, Еротика на форумі. Ти до речі на СМТ маєш так само без стимулянтів обходитися.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз