81eg Опубліковано: 6 лютого 2012 Опубліковано: 6 лютого 2012 (змінено) лібідо виходить на навколоземну орбіту :)))) Працює тільки в невагомості?)) Тобто в ванні)) Змінено 6 лютого 2012 користувачем 81eg
Beginer Опубліковано: 6 лютого 2012 Опубліковано: 6 лютого 2012 Ти до речі на СМТ маєш так само без стимулянтів обходитися. СМТ действительно гармоналку повышает. И еще чем хороша - про всякие преворкауты, креатины, коыеины и т.п. можно забыть. На них просто нет времени )))) СОРИ ЗА ОФТОП
Bund Опубліковано: 6 лютого 2012 Опубліковано: 6 лютого 2012 А я веду мову про те, що у мене і без усіляких прибамбасів лібідо виходить на навколоземну орбіту :)))) Тут думаю 2 фактори винні: правильний тренінг та тема Секс, Еротика на форумі. Ти до речі на СМТ маєш так само без стимулянтів обходитися. Я тоді ще не на СМТ був. З.І. Закінчив СМТ1. Та чергування. Десь на наступному тижні планую СМТ2. СМТ действительно гармоналку повышает. И еще чем хороша - про всякие преворкауты, креатины, коыеины и т.п. можно забыть. На них просто нет времени )))) СОРИ ЗА ОФТОП Так, підвищує. Передтреники не вживаю зараз. А от креатин - потрібний. Особливо на важких треньках.
Bund Опубліковано: 6 лютого 2012 Опубліковано: 6 лютого 2012 (змінено) Ну і трошки по темі. Що в Олімпу є серед предтреників? Без кофеїну та герані. Щоб максимум 30-40 хвилин вистачало. Змінено 6 лютого 2012 користувачем Bund
stromba Опубліковано: 6 лютого 2012 Автор Опубліковано: 6 лютого 2012 Перчатки и бинты будут к 20 числам этого месяца
81eg Опубліковано: 7 лютого 2012 Опубліковано: 7 лютого 2012 Креатин Мегакапс отличный. Силовую выносливость поднимал заметно.
stromba Опубліковано: 13 лютого 2012 Автор Опубліковано: 13 лютого 2012 Пришли новые перчатки и бинты. https://en.olimp-supplements.com/?p=3&m=29
81eg Опубліковано: 5 березня 2012 Опубліковано: 5 березня 2012 (змінено) Принимаю ДАА по 5-6гр в день неделю\загрузка\ Теперь понимаю что Т-100 работал лучше. Змінено 5 березня 2012 користувачем 81eg
peregar Опубліковано: 5 березня 2012 Опубліковано: 5 березня 2012 Пришли новые перчатки и бинты. https://en.olimp-supplements.com/?p=3&m=29 Хм... А цена какая у нас? Первые перчатки. А бинты это кистивые?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз