Outlawif Опубліковано: 7 червня 2013 Опубліковано: 7 червня 2013 Циклапедия есть, а второй книгульки нету (
Greeboss Опубліковано: 7 червня 2013 Опубліковано: 7 червня 2013 а второй книгульки нету ( Да там, мне почему-то кажется, в основном про то, как он с подругами разными мутил. :)
Mabila Опубліковано: 7 червня 2013 Опубліковано: 7 червня 2013 Mabila, твое? - круть! неа, не моё... у меня ноутбук )
Daddy BOSS Опубліковано: 7 червня 2013 Опубліковано: 7 червня 2013 Да там, мне почему-то кажется, в основном про то, как он с подругами разными мутил. :) Я прочитал. Политоты там много в конце. Книжка написана просто, но читать все равно интересно. В некоторых моментах смеялся до слез.
stalker Опубліковано: 10 червня 2013 Опубліковано: 10 червня 2013 мышечная память она такая... вот что тест животворящий делает )
Outlawif Опубліковано: 10 червня 2013 Опубліковано: 10 червня 2013 Я думаю он на тесте сидел и до того ) Бодрость духа и хватка для занятий политикой тоже требует некоторой андрогенности.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз