Adrenalin Опубліковано: 22 листопада 2012 Опубліковано: 22 листопада 2012 (змінено) Шото гази мучать конкрутно! живіт вздувається, пучить постійно. А коли з дівчиною то не можу собі позволити побздіти, тай тримаю то в собі шо аж живіт спухає. Думаю добавляти кропу в страви, і хороша ідея прийшла в мою голову то котлети робити з кропом. Кріп має добре справлятися з газами. Попробую відпишу. Може у вас є якісь поради проти цьієї темної сторони ББ? Змінено 22 листопада 2012 користувачем Adrenalin
55Pavilion Опубліковано: 22 листопада 2012 Опубліковано: 22 листопада 2012 Шото гази мучать конкрутно! живіт вздувається, пучить постійно. А коли з дівчиною то не можу собі позволити побздіти, тай тримаю то в собі шо аж живіт спухає. Думаю добавляти кропу в страви, і хороша ідея прийшла в мою голову то котлети робити з кропом. Кріп має добре справлятися з газами. Попробую відпишу. Може у вас є якісь поради проти цьієї темної сторони ББ? Почитай в теме, я уже писал "народные" методы. ЗЫ А еще можно поэкспериментировать и посмотреть на что так реагирует ЖКТ.
templar Опубліковано: 24 листопада 2012 Опубліковано: 24 листопада 2012 Adrenalin у меня пердячка проявлялась конкретно на некоторые виды брендовых гейнеров. когда перешел на гейнер собственного изготовления забыл про пердеж
Adrenalin Опубліковано: 25 листопада 2012 Опубліковано: 25 листопада 2012 templar,Розкажи про самодельный гейнер. Pavilio, в теме сплошной флуд! Как собственно и на форуме!
templar Опубліковано: 26 листопада 2012 Опубліковано: 26 листопада 2012 ну особо рассказывать-то нечего. ксб+мальта+глюкоза вот и гейнер. +какао = получаем шоколадный вкус
Valery Опубліковано: 26 листопада 2012 Опубліковано: 26 листопада 2012 templar,Розкажи про самодельный гейнер. Pavilio, в теме сплошной флуд! Как собственно и на форуме! А в такой теме без флуда, по определению, - невозможно :Laie_22:
peregar Опубліковано: 26 листопада 2012 Опубліковано: 26 листопада 2012 templar,Розкажи про самодельный гейнер. Pavilio, в теме сплошной флуд! Как собственно и на форуме! Чичас у меня кто то ка-а-ак получит ворн за гон на форум, а особенно за открытие явных флудотем. Это ты с обидкой на "нужна ли мне штанга"? Как ты думаешь что будет если я открою тему "Почему у меня пять копеек в левую ноздрю влазит, а правую нет? Только без флуда"?
Outlawif Опубліковано: 26 листопада 2012 Опубліковано: 26 листопада 2012 "Почему у меня пять копеек в левую ноздрю влазит, а правую нет? Только без флуда"? Еле удержался, чтобы не проверить...
templar Опубліковано: 27 листопада 2012 Опубліковано: 27 листопада 2012 мужики, а в какой раздел лучше поместить тему "как достать из ноздри 5 копеек?" :to_pick_ones_nose3:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз