Tomcrafd_ Опубліковано: 6 квітня 2017 Опубліковано: 6 квітня 2017 глянул щас цену на Ванситон для кокт 3.6 кг и чуть со стула не упал. и это при том, что там 50% белка. Скиньте будь ласка мені, де ви бачили дешевше? дешевле я видел что??? ванситон для кокт 3.6 кг с 50% белка за 1200 грн это неадекватная цена
ironlik Опубліковано: 6 квітня 2017 Опубліковано: 6 квітня 2017 дешевле я видел что??? ванситон для кокт 3.6 кг с 50% белка за 1200 грн это неадекватная цена Звідки така ціна? Навіть на оффсайті дешевше. Вансітон треба брати у zimikk. Екстра 3,4кг (80%) рік назад була 950 грн, зараз хз, може 1000грн. Хоча тепер дивлюсь вони на новомодній хвилі врізали % білка до 70 =/ Для брендового смакового прота це цілком адекватна ціна. Прот однозначно вартий уваги. Особисто я давно вже його не вживав. Хоча раніше це був мій основний прот, вони тоді ще в відрах його фасували :good3: Я в ті відра тепер пересипаю інший прот/мальту
Витязь Опубліковано: 6 квітня 2017 Опубліковано: 6 квітня 2017 На их сайте висит цена за 3,6 кг для коктейлей - 1161 грн.
Tomcrafd_ Опубліковано: 6 квітня 2017 Опубліковано: 6 квітня 2017 Звідки така ціна? Навіть на оффсайті дешевше. Вансітон треба брати у zimikk. Екстра 3,4кг (80%) рік назад була 950 грн, зараз хз, може 1000грн. Хоча тепер дивлюсь вони на новомодній хвилі врізали % білка до 70 =/ Для брендового смакового прота це цілком адекватна ціна. Прот однозначно вартий уваги. Особисто я давно вже його не вживав. Хоча раніше це був мій основний прот, вони тоді ще в відрах його фасували :good3: Я в ті відра тепер пересипаю інший прот/мальту вы прежде чем воздух сотрясать, на сайт бы их зашли и посмотрели цены.
ironlik Опубліковано: 6 квітня 2017 Опубліковано: 6 квітня 2017 вы прежде чем воздух сотрясать, на сайт бы их зашли и посмотрели цены. Якщо я написав, що навіть на оффсайті ціна нижча, то логічно, що я там ціну подивився – 1126грн проти вказаної 1200грн: Але на офіційних сайтах ніхто не купляє, тому що дешевше в посередників. Для прикладу тут вже 996 грн. В цього ж продавця вищезгадана Екстра 3,4кг - 1063 грн. Це я так на швидку руку знайшов, напевно можна і дешевше знайти в продавців з форуму.
Tomcrafd_ Опубліковано: 7 квітня 2017 Опубліковано: 7 квітня 2017 Якщо я написав, що навіть на оффсайті ціна нижча, то логічно, що я там ціну подивився – 1126грн проти вказаної 1200грн: Але на офіційних сайтах ніхто не купляє, тому що дешевше в посередників. Для прикладу тут вже 996 грн. В цього ж продавця вищезгадана Екстра 3,4кг - 1063 грн. Це я так на швидку руку знайшов, напевно можна і дешевше знайти в продавців з форуму. диалога явно не получиться, я говорю что за говно в составе которого полтора кило глюкозы копеечной 1000 грн цена нереальная, а вы мне про каких то продавцов какие-то скидки. 100 грн скидки тут не играют разницы
Пропионатычь Опубліковано: 7 квітня 2017 Опубліковано: 7 квітня 2017 На хрена этот ванситон вперся?Если тот же МайПрот не многим дороже выходит?
Млд Опубліковано: 7 квітня 2017 Опубліковано: 7 квітня 2017 Народ, а где по норм цене батонов вансинтон взять можно?
Tomcrafd_ Опубліковано: 7 квітня 2017 Опубліковано: 7 квітня 2017 На хрена этот ванситон вперся?Если тот же МайПрот не многим дороже выходит? ну ты видишь, тут доказывают что это супер продукт за 1000+ грн :connie_running:
Пропионатычь Опубліковано: 7 квітня 2017 Опубліковано: 7 квітня 2017 ну ты видишь, тут доказывают что это супер продукт за 1000+ грн :connie_running:Та цена конечно космос.70% белка.Гадя бля(((
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз