Tomcrafd_ Опубліковано: 9 квітня 2017 Опубліковано: 9 квітня 2017 Можете тільки мінуси ліпити. Я не профі в цьому, тому краще напишіть нормально, дайте пораду. А не одразу налітаєте зі всіх сторін. Дякую... Я новенька в спорті і багато чого не знаю. А Вансітон це єдина фірма, яку я спробувала. Тому, що я в Києві потрапила в їх офіс по роботі і там вони мені розказали і показали для чого потрібне спортивне харчування, показали сертифікати якості на товар, що сировина везеться з закордону. Все що я знаю. А ще, що коли я просто ходила в зал і їла, в мене вага стояла на місці, а коли додала до харчування прот , то вага почала рости. От і все.... а откуда именно сам белок они везут сказали? А то понятие "оттуда" - сегодня уже не канает.
DelMas Опубліковано: 10 квітня 2017 Опубліковано: 10 квітня 2017 а откуда именно сам белок они везут сказали? А то понятие "оттуда" - сегодня уже не канает. Белок мы везем из Польши.
smilegamer Опубліковано: 10 квітня 2017 Опубліковано: 10 квітня 2017 Белок мы везем из Польши. Здрасте) Не хотите повторить опрос с первого поста и глянуть на некие тенденции?)
Tomcrafd_ Опубліковано: 11 квітня 2017 Опубліковано: 11 квітня 2017 Здрасте) Не хотите повторить опрос с первого поста и глянуть на некие тенденции?) только надо некоторые пункты подкорректировать
Пропионатычь Опубліковано: 11 квітня 2017 Опубліковано: 11 квітня 2017 А если судить по цене, то прямо с завода ОН.
DelMas Опубліковано: 11 квітня 2017 Опубліковано: 11 квітня 2017 Здрасте) Не хотите повторить опрос с первого поста и глянуть на некие тенденции?) Здравствуйте. А можно чуть подробнее, что именно Вы имеете в виду?
smilegamer Опубліковано: 11 квітня 2017 Опубліковано: 11 квітня 2017 Здравствуйте. А можно чуть подробнее, что именно Вы имеете в виду? Ну мне было бы интересно увидеть как изменилось отношенее потребителей спустя 4 года развития бренда.
OlegRO Опубліковано: 11 квітня 2017 Опубліковано: 11 квітня 2017 мне было бы интересно так это мне надо говорить)) представитель завода и так видит срезы от своих маркетологов предлагаю пункты голосования 1. Использую продукцию Ванситон в своей диете 2. Ранее использовал, теперь перешел на иные ТМ 3. Не использовал, но планирую
Faust Опубліковано: 11 квітня 2017 Опубліковано: 11 квітня 2017 предлагаю пункты голосования 1. Использую продукцию Ванситон в своей диете 2. Ранее использовал, теперь перешел на иные ТМ 3. Не использовал, но планирую 1. Активно использовал Ванситон в 90-х - начале 2000-х 2. Не использовал, и не планирую 3. Не использовал, но планирую, если цена будет адекватной и кажется мне, что первый вариант наберет 90% голосов
leshiy333 Опубліковано: 11 квітня 2017 Опубліковано: 11 квітня 2017 А если судить по цене, то прямо с завода ОН. Это ОN сыпет Ванситон в свои банки.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз