rodzher Опубліковано: 21 червня 2010 Опубліковано: 21 червня 2010 в мене просто квиток в партері, і хз чі я добре роздивлюсь його з такої відстані
rodzher Опубліковано: 24 червня 2010 Опубліковано: 24 червня 2010 У другана невийшло приїхати , а я вже купив йому квиток і здати його в касу неможу - бо вона закрита! так шо кому треба 1 квиток (50 грн) 19 ряд 23 місце звертайтесь 0508252985
rydvan Опубліковано: 26 червня 2010 Опубліковано: 26 червня 2010 Ну что, кто был у Коли)? как вам понравилось.?
Любитель Опубліковано: 26 червня 2010 Опубліковано: 26 червня 2010 Я был. Херня, а не семинар. Вкратце рассказал про свою диету и тренировки. Еще спортпит свой рекламил. Информативности очень мало.
Freeman Опубліковано: 27 червня 2010 Опубліковано: 27 червня 2010 Я был уверен что без рекламы ни как, тогда за что платить :JC_doubledown:
Kashtan Опубліковано: 28 червня 2010 Опубліковано: 28 червня 2010 Я был уверен что без рекламы ни как, тогда за что платить :JC_doubledown: Сколько автограф-сессия стоила, и фото? Может кто-то выложит? Я не приехал, так как готовился по своим состязаниям по силе хвата.
rydvan Опубліковано: 28 червня 2010 Опубліковано: 28 червня 2010 (змінено) вот ссылки на видео с ютуба Змінено 30 червня 2010 користувачем Admin
Любитель Опубліковано: 28 червня 2010 Опубліковано: 28 червня 2010 еще одна немаловажная хрень рядом со мной сидели ребята, один из них неплохо знал англицкий он переводил фразы Колемана в режиме он-лайн, а потом говорил переводчик (который рядом с Ронни сидел) так вот, очень и очень часто тот переводчик (Колемановский) переводил неправильно, либо пропускал целые предложения говно, а не семинар
B1ackLIT Опубліковано: 28 червня 2010 Опубліковано: 28 червня 2010 (змінено) еще одна немаловажная хрень рядом со мной сидели ребята, один из них неплохо знал англицкий он переводил фразы Колемана в режиме он-лайн, а потом говорил переводчик (который рядом с Ронни сидел) так вот, очень и очень часто тот переводчик (Колемановский) переводил неправильно, либо пропускал целые предложения говно, а не семинар +1 знакомые тоже такое говорили. Змінено 28 червня 2010 користувачем B1ackLIT
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз