Terminator Опубліковано: 19 червня 2008 Опубліковано: 19 червня 2008 да-да) но главное без изврата :D
palyanucya Опубліковано: 22 грудня 2008 Опубліковано: 22 грудня 2008 коли дівчина займається фітнесом це класно, а от коли культуризмом трохан перебор! не звичайно кожному своє.. колєман доречі пару років зустрічався з віккі гейтс а потім одружився на простій жіночці! напевно надоїло трахати термітора :D
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 15 січня 2009 Опубліковано: 15 січня 2009 (змінено) Капець!!! Що скажете? Звісно, як для жінки "трохи" перебор, та все одно мені подобається. Нда... Мені б таку біцуху... :viannen_89: :s093: А взагалі мені подобається жіночий ВВ, тільки коли це не доходить до професійного рівня. Змінено 15 січня 2009 користувачем Voffka
Schranz Опубліковано: 16 січня 2009 Опубліковано: 16 січня 2009 та фу... женский бодибилдинг это бред!!! им детей рожать нужно а не железо таскать... на мужыках мясо покруче выглядит...
palyanucya Опубліковано: 16 січня 2009 Опубліковано: 16 січня 2009 (змінено) Капець!!! Що скажете? Звісно, як для жінки "трохи" перебор, та все одно мені подобається. Нда... Мені б таку біцуху... :viannen_89: :s093: А взагалі мені подобається жіночий ВВ, тільки коли це не доходить до професійного рівня. професійні культуристки на голіл трохи смахують! така жінка тебе кожного дня била б!! аж страшно! :sarcastic: Змінено 16 січня 2009 користувачем palyanucya
whatsa Опубліковано: 16 січня 2009 Опубліковано: 16 січня 2009 Фотошоп или синтол.Или синтол и фотошоп! :bs:
palyanucya Опубліковано: 16 січня 2009 Опубліковано: 16 січня 2009 (змінено) Фотошоп или синтол.Или синтол и фотошоп! :bs: напевно з пів відерка сінтольчика і пару літрів ГР :sarcastic: Змінено 16 січня 2009 користувачем palyanucya
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 16 січня 2009 Опубліковано: 16 січня 2009 А ось ще красуні! :to_pick_ones_nose3: Мабуть таки да... Дівчатам краще займатися якимсь шейпінгом, фітнесом, танцями та ще чимось. Але якщо дівчина хоче займатися ВВ, то я думаю нехай займається. Це все ж таки краще ніж якась наркота чи алкоголь. Я думаю так...
Admin Опубліковано: 16 січня 2009 Автор Опубліковано: 16 січня 2009 Согласин с Вованом, пусть лучше будет такая чем кусок смальца.. Посмотрите на большинство женщин, которым за 30.. Понятное дело им не до этого, но тем не менее.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз