Vladimir Ishchuk Опубліковано: 16 січня 2009 Опубліковано: 16 січня 2009 Согласин с Вованом, пусть лучше будет такая чем кусок смальца.. Посмотрите на большинство женщин, которым за 30.. Понятное дело им не до этого, но тем не менее. Отож!!!
palyanucya Опубліковано: 19 січня 2009 Опубліковано: 19 січня 2009 але все ж таки краще коли дівчата займаються фітнесом :ab:
Schranz Опубліковано: 20 січня 2009 Опубліковано: 20 січня 2009 краще коли дівчата взагалі не думають про серйозний важко-атлетичний спорт! справжня дівчина повинна бути ніжною, жіночною й витонченною...а не такою, як дружина Маркуса Рула...
palyanucya Опубліковано: 20 січня 2009 Опубліковано: 20 січня 2009 краще коли дівчата взагалі не думають про серйозний важко-атлетичний спорт! справжня дівчина повинна бути ніжною, жіночною й витонченною...а не такою, як дружина Маркуса Рула... гги-ги :laugh1:
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 20 січня 2009 Опубліковано: 20 січня 2009 (змінено) але все ж таки краще коли дівчата займаються фітнесом :ab: Згоден! краще коли дівчата взагалі не думають про серйозний важко-атлетичний спорт! справжня дівчина повинна бути ніжною, жіночною й витонченною...а не такою, як дружина Маркуса Рула... Підтримую. Але тут, як кажуть, кожен сам вибирає собі шлях по якому він буде йти... Так що кожному своє! :bs: Як би ви повели себе, якщо ваша дівчина чи дружина в один прекрасний момент скаже вам, що хоче теж зайнятися культуризмом? Я думаю, що нікуди б ви не ділися з підводної лодки, як то кажуть. Кажу відверто, я би своїй дружині дозволив би займатися цим залізним спортом. Тільки не професійно і тільки для підтримки здоров'я та краси жіночого тіла. Змінено 20 січня 2009 користувачем Voffka
whatsa Опубліковано: 25 січня 2009 Опубліковано: 25 січня 2009 Ипать копать!!Но вроде есть пару fake'оф! У первой фотошоп,особенно ноги! А у второй какието руки мужские! Ну а вобщем беее! :an: :at:
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 25 січня 2009 Опубліковано: 25 січня 2009 (змінено) Ипать копать!!Но вроде есть пару fake'оф! У первой фотошоп,особенно ноги! А у второй какието руки мужские! Ну а вобщем беее! :an: :at: Та да... А от ще одна мужчина... :sarcastic: Сімпатішна блін! Я про фейс. Хоча... Змінено 25 січня 2009 користувачем Voffka
Schranz Опубліковано: 25 січня 2009 Опубліковано: 25 січня 2009 (змінено) тут только матом можно выразить свои ощущения от этих фоток.... у девочки на последней фотке какой-то грудак сильно уж мужской...даж соски мужские... Змінено 25 січня 2009 користувачем Schranz
Admin Опубліковано: 25 січня 2009 Автор Опубліковано: 25 січня 2009 Да там половину фоток с фотошопа, Вовка, в топку такие фото... :at:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз