81eg Опубліковано: 11 січня 2012 Опубліковано: 11 січня 2012 Конечно достаточно. Можно и водой заливать, по буржуйски это молоком заливать) и на воде усвоится быстрее.
OHIXA Опубліковано: 11 січня 2012 Опубліковано: 11 січня 2012 В 16 років таку фігню ковтати. А стероїди не пропонував тренер? Було би дивно, якби ні. А шо ж ему после трени ковтати? Гейнер самое то.
Bund Опубліковано: 11 січня 2012 Опубліковано: 11 січня 2012 ОНІХА. Але ж не в 16. Я в такому віці і не думав про гейнери. Просто нормально харчувався і все було ОК. Найкращим гейнером було молоко звичайне та білий хліб з варенням. Це якщо про прийом їжі після треньки.
Cell Опубліковано: 11 січня 2012 Опубліковано: 11 січня 2012 В 16 років таку фігню ковтати. А стероїди не пропонував тренер? Було би дивно, якби ні. Я думаю, те що він купить в супермаркеті не буде більш кориснішим ;)
Bund Опубліковано: 11 січня 2012 Опубліковано: 11 січня 2012 Я думаю, те що він купить в супермаркеті не буде більш кориснішим ;) Гейнери та спортхарчування - це лише добавка. В 16 років шлунок, як топка. Горить все. Я в той час божевільну кількість продуктів споживав і все в унітаз ішло. Одного молока 3 літри за день випивав. На його би місці я забув би про гейнери та іншу фігню. Будь-який автор з книг по силових видах спорту стосовно харчування рекомендує в першу чергу нормальну їжу.
Hvaran Опубліковано: 11 січня 2012 Опубліковано: 11 січня 2012 Гейнери та спортхарчування - це лише добавка. В 16 років шлунок, як топка. Горить все. Я в той час божевільну кількість продуктів споживав і все в унітаз ішло. Одного молока 3 літри за день випивав. На його би місці я забув би про гейнери та іншу фігню. Будь-який автор з книг по силових видах спорту стосовно харчування рекомендує в першу чергу нормальну їжу. Будь-який тренер, який розбирається у цьому питанні так скаже. Бодібілдінг це спорт спочатку виделки і ложки, а вже потім штанги і гантелі) А порошки та інше, то на третьому місці, а може й на четвертому після чарівних укольчиків.
81eg Опубліковано: 11 січня 2012 Опубліковано: 11 січня 2012 Спортпит это только вопрос денег позволяет карман - можно использовать. Лижбы покупка гейнера не шла в ущерб нормальной еде.
Bund Опубліковано: 11 січня 2012 Опубліковано: 11 січня 2012 Спортпит это только вопрос денег позволяет карман - можно использовать. Лижбы покупка гейнера не шла в ущерб нормальной еде. Чомусь впевнений, що піде... Він нормальною їжею харчуватися толком не може, а до гейнерів лізе.
OHIXA Опубліковано: 11 січня 2012 Опубліковано: 11 січня 2012 ОНІХА. Але ж не в 16. Я в такому віці і не думав про гейнери. Просто нормально харчувався і все було ОК. Найкращим гейнером було молоко звичайне та білий хліб з варенням. Це якщо про прийом їжі після треньки. Ну якось молоко з варенням в спортзал тянути некомільфо))) Представ картину))) Я ж не кажу замість їжі пити гейнер, а лише як додаток до основного харчування і тільки зразу після тренування, а прийшовши додому поїсти нормальної їжі, без варення)))
Bund Опубліковано: 11 січня 2012 Опубліковано: 11 січня 2012 Ну якось молоко з варенням в спортзал тянути некомільфо))) Представ картину))) Я ж не кажу замість їжі пити гейнер, а лише як додаток до основного харчування і тільки зразу після тренування, а прийшовши додому поїсти нормальної їжі, без варення))) Мені тоді було легше. У мене спортзал був в 20 хв. від дому. Ну і брав з собою молочний коктейль з варенням і кисло-молочним сиром.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз