Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
Конечно достаточно. Можно и водой заливать, по буржуйски это молоком заливать)

и на воде усвоится быстрее.

• Ответов 265
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• 81eg

27

• mitsu

21

• negat!v

19

• Jus

15

Топ авторов темы

• 81eg

81eg 27 публикаций

• mitsu

mitsu 21 публикация

• negat!v

negat!v 19 публикаций

• Jus

Jus 15 публикаций

Опубликовано
В 16 років таку фігню ковтати. А стероїди не пропонував тренер? Було би дивно, якби ні.

А шо ж ему после трени ковтати? Гейнер самое то.

Опубликовано

ОНІХА. Але ж не в 16. Я в такому віці і не думав про гейнери. Просто нормально харчувався і все було ОК. Найкращим гейнером було молоко звичайне та білий хліб з варенням.

Це якщо про прийом їжі після треньки.

Опубликовано
В 16 років таку фігню ковтати. А стероїди не пропонував тренер? Було би дивно, якби ні.

Я думаю, те що він купить в супермаркеті не буде більш кориснішим ;)

Опубликовано
Я думаю, те що він купить в супермаркеті не буде більш кориснішим ;)

Гейнери та спортхарчування - це лише добавка. В 16 років шлунок, як топка. Горить все. Я в той час божевільну кількість продуктів споживав і все в унітаз ішло. Одного молока 3 літри за день випивав. На його би місці я забув би про гейнери та іншу фігню. Будь-який автор з книг по силових видах спорту стосовно харчування рекомендує в першу чергу нормальну їжу.

Опубликовано
Гейнери та спортхарчування - це лише добавка. В 16 років шлунок, як топка. Горить все. Я в той час божевільну кількість продуктів споживав і все в унітаз ішло. Одного молока 3 літри за день випивав. На його би місці я забув би про гейнери та іншу фігню. Будь-який автор з книг по силових видах спорту стосовно харчування рекомендує в першу чергу нормальну їжу.

Будь-який тренер, який розбирається у цьому питанні так скаже.

Бодібілдінг це спорт спочатку виделки і ложки, а вже потім штанги і гантелі) А порошки та інше, то на третьому місці, а може й на четвертому після чарівних укольчиків.

Опубликовано

Спортпит это только вопрос денег позволяет карман - можно использовать.

Лижбы покупка гейнера не шла в ущерб нормальной еде.

Опубликовано
Спортпит это только вопрос денег позволяет карман - можно использовать.

Лижбы покупка гейнера не шла в ущерб нормальной еде.

Чомусь впевнений, що піде... Він нормальною їжею харчуватися толком не може, а до гейнерів лізе.

Опубликовано
ОНІХА. Але ж не в 16. Я в такому віці і не думав про гейнери. Просто нормально харчувався і все було ОК. Найкращим гейнером було молоко звичайне та білий хліб з варенням.

Це якщо про прийом їжі після треньки.

Ну якось молоко з варенням в спортзал тянути некомільфо))) Представ картину)))

Я ж не кажу замість їжі пити гейнер, а лише як додаток до основного харчування і тільки зразу після тренування, а прийшовши додому поїсти нормальної їжі, без варення)))

Опубликовано
Ну якось молоко з варенням в спортзал тянути некомільфо))) Представ картину)))

Я ж не кажу замість їжі пити гейнер, а лише як додаток до основного харчування і тільки зразу після тренування, а прийшовши додому поїсти нормальної їжі, без варення)))

Мені тоді було легше. У мене спортзал був в 20 хв. від дому. Ну і брав з собою молочний коктейль з варенням і кисло-молочним сиром.

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...