81eg Опубликовано 11 января, 2012 Опубликовано 11 января, 2012 Конечно достаточно. Можно и водой заливать, по буржуйски это молоком заливать) и на воде усвоится быстрее.
OHIXA Опубликовано 11 января, 2012 Опубликовано 11 января, 2012 В 16 років таку фігню ковтати. А стероїди не пропонував тренер? Було би дивно, якби ні. А шо ж ему после трени ковтати? Гейнер самое то.
Bund Опубликовано 11 января, 2012 Опубликовано 11 января, 2012 ОНІХА. Але ж не в 16. Я в такому віці і не думав про гейнери. Просто нормально харчувався і все було ОК. Найкращим гейнером було молоко звичайне та білий хліб з варенням. Це якщо про прийом їжі після треньки.
Cell Опубликовано 11 января, 2012 Опубликовано 11 января, 2012 В 16 років таку фігню ковтати. А стероїди не пропонував тренер? Було би дивно, якби ні. Я думаю, те що він купить в супермаркеті не буде більш кориснішим ;)
Bund Опубликовано 11 января, 2012 Опубликовано 11 января, 2012 Я думаю, те що він купить в супермаркеті не буде більш кориснішим ;) Гейнери та спортхарчування - це лише добавка. В 16 років шлунок, як топка. Горить все. Я в той час божевільну кількість продуктів споживав і все в унітаз ішло. Одного молока 3 літри за день випивав. На його би місці я забув би про гейнери та іншу фігню. Будь-який автор з книг по силових видах спорту стосовно харчування рекомендує в першу чергу нормальну їжу.
Hvaran Опубликовано 11 января, 2012 Опубликовано 11 января, 2012 Гейнери та спортхарчування - це лише добавка. В 16 років шлунок, як топка. Горить все. Я в той час божевільну кількість продуктів споживав і все в унітаз ішло. Одного молока 3 літри за день випивав. На його би місці я забув би про гейнери та іншу фігню. Будь-який автор з книг по силових видах спорту стосовно харчування рекомендує в першу чергу нормальну їжу. Будь-який тренер, який розбирається у цьому питанні так скаже. Бодібілдінг це спорт спочатку виделки і ложки, а вже потім штанги і гантелі) А порошки та інше, то на третьому місці, а може й на четвертому після чарівних укольчиків.
81eg Опубликовано 11 января, 2012 Опубликовано 11 января, 2012 Спортпит это только вопрос денег позволяет карман - можно использовать. Лижбы покупка гейнера не шла в ущерб нормальной еде.
Bund Опубликовано 11 января, 2012 Опубликовано 11 января, 2012 Спортпит это только вопрос денег позволяет карман - можно использовать. Лижбы покупка гейнера не шла в ущерб нормальной еде. Чомусь впевнений, що піде... Він нормальною їжею харчуватися толком не може, а до гейнерів лізе.
OHIXA Опубликовано 11 января, 2012 Опубликовано 11 января, 2012 ОНІХА. Але ж не в 16. Я в такому віці і не думав про гейнери. Просто нормально харчувався і все було ОК. Найкращим гейнером було молоко звичайне та білий хліб з варенням. Це якщо про прийом їжі після треньки. Ну якось молоко з варенням в спортзал тянути некомільфо))) Представ картину))) Я ж не кажу замість їжі пити гейнер, а лише як додаток до основного харчування і тільки зразу після тренування, а прийшовши додому поїсти нормальної їжі, без варення)))
Bund Опубликовано 11 января, 2012 Опубликовано 11 января, 2012 Ну якось молоко з варенням в спортзал тянути некомільфо))) Представ картину))) Я ж не кажу замість їжі пити гейнер, а лише як додаток до основного харчування і тільки зразу після тренування, а прийшовши додому поїсти нормальної їжі, без варення))) Мені тоді було легше. У мене спортзал був в 20 хв. від дому. Ну і брав з собою молочний коктейль з варенням і кисло-молочним сиром.
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти