OHIXA Опубліковано: 11 січня 2012 Опубліковано: 11 січня 2012 Мені тоді було легше. У мене спортзал був в 20 хв. від дому. Ну і брав з собою молочний коктейль з варенням і кисло-молочним сиром. Нормальний варіант, тільки ще сироваткового протеіну добавити, бо він ой як потрібен після тренування. Але зараз це вже не модно))) З.І. Я робив молоко, банан, 2 ст.ложки меду і два сирих яйця і пив цю бормотуху))) Оце був час)))
Bund Опубліковано: 11 січня 2012 Опубліковано: 11 січня 2012 Нормальний варіант, тільки ще сироваткового протеіну добавити, бо він ой як потрібен після тренування. Але зараз це вже не модно))) З.І. Я робив молоко, банан, 2 ст.ложки меду і два сирих яйця і пив цю бормотуху))) Оце був час))) Прот тоді був дорогим задоволенням. Я маю на увазі 95 рік. Той, хто міг собі дозволити його, вважався для 16 річного підлітка олігархом. Яйця також додавав. :bananagz3:
Hvaran Опубліковано: 11 січня 2012 Опубліковано: 11 січня 2012 Прот тоді був дорогим задоволенням. Я маю на увазі 95 рік. Той, хто міг собі дозволити його, вважався для 16 річного підлітка олігархом. Яйця також додавав. :bananagz3: Хоч, я не тих часів хлопці. Але я довго встиг побігати, з саморобним напоем з бананів яечних білків та сухого молока. І доречі мені тоді десь 15ий минало. І так я познайомився з спорт. харчем тільки у 20 років, якщо б ще хтось розповів простою мовою тоді, що і скільки їсти треба звичайної їжї, було б непогано...
Cybertattoo Опубліковано: 14 січня 2012 Опубліковано: 14 січня 2012 Может кто-то пробовал гейнер FitMax Easy GainMass, как он на вкус ? Отличный, кушаю шоколадный, ну еще банан для пущей калорийности добавляю.
hrom Опубліковано: 27 січня 2012 Опубліковано: 27 січня 2012 Время покупки нового гейнера, потому опять множество вопросов. Поскольку я худой и мелкий, я думал что единственным критерием выбора будет ко-во белка и калорийность, ну и цена далеко не на последнем месте. И вот вопрос о сахарах, что это за сахары? Может за мои кровные мне размолотый сахар протолкнуть пытаются? Вот допустим написано в порции В 235 г, и там же 83 сахаров, это много? И плохо ли это? Буду признателен за ответ.
rampage Опубліковано: 27 січня 2012 Опубліковано: 27 січня 2012 (змінено) ну и цена далеко не на последнем месте. покупаешь не дорогой протеин + мальту/глюкозу = гейнер с простыми углеводами или тоже самое, только вместо мальты измельчаешь овсянку = гейнер со сложными углеводами И плохо ли это? не очень хорошо, хотя если ты мелкий, то лишьние каллории будут только на пользу. Змінено 27 січня 2012 користувачем rampage
mitsu Опубліковано: 27 січня 2012 Опубліковано: 27 січня 2012 Время покупки нового гейнера, потому опять множество вопросов. Поскольку я худой и мелкий, я думал что единственным критерием выбора будет ко-во белка и калорийность, ну и цена далеко не на последнем месте. И вот вопрос о сахарах, что это за сахары? Может за мои кровные мне размолотый сахар протолкнуть пытаются? Вот допустим написано в порции В 235 г, и там же 83 сахаров, это много? И плохо ли это? Буду признателен за ответ. новый покупать собрася? а на старом скока набрал? сахар он и в африке сахар. чем больше сахару тем хуже гейнер. если хочешь узнать больше почитай эможешь глянуть здесь.
hrom Опубліковано: 27 січня 2012 Опубліковано: 27 січня 2012 mitsu За сахар понял, спасибо. Старый гейнер был Экстремал 1кг, так что ничего сказать не могу, мало я его съел, чтобы делать какие-то выводы, да и плюс я в него КСБ подмешивал.
Jus Опубліковано: 27 січня 2012 Опубліковано: 27 січня 2012 Ну, даа... новая покупка нового килограмма гейнера - это серьезное событие, требующее всестороннего рассмотрения вопроса :p: Ты того гейнера (если такой прям худой и мелкий) должен кило дней за 5 съедать. И это не считая НОРМАЛЬНОГО пятиразового питания
hrom Опубліковано: 28 січня 2012 Опубліковано: 28 січня 2012 (змінено) Jus Конечно я так бы и делал, если бы деньги позволяли. Я расту, только не так быстро, как тут описывают - по 10-30 кг за месяц, а по 1-2, ну и меня это устраивает, я все-таки любитель, к соревнованиям не готовлюсь, в инфизе не учусь. Змінено 28 січня 2012 користувачем hrom
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз