Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

• Ответов 1 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• 81eg

97

• Outlawif

44

• OlegRO

28

• Арис

26

Топ авторов темы

Опубликовано

Вопрос! Мне ребята рекомендуют такой гейнер по белкам он отличный, но протеин в нем соевый, вопрос стоит ли его покупать, я хочу набрать массу, но при этом не сильно заплыть (желание конечно не очень реалистическое)? 1003_0.jpg

Опубликовано (изменено)

А может лучше протыку, а?

Изменено пользователем Андрей М
Опубликовано
я хочу набрать массу

Таки тебе в раздел правильного питания, а не спортпита.

• 5 месяцев спустя...
Опубликовано
Вопрос! Мне ребята рекомендуют такой гейнер по белкам он отличный, но протеин в нем соевый, вопрос стоит ли его покупать, я хочу набрать массу, но при этом не сильно заплыть (желание конечно не очень реалистическое)?

Мне кстати в зале на вопрос о протеине для массы тоже посоветовали в замен гейнер.

• 2 месяца спустя...
Опубликовано

">

Зразу дивимся відео шоб не було лишніх питань)

ок паєхалі

Замутив я такий гейнер як у відео росказуться, з понтом складні вуглеводи, всьо помірно в кров всасується і кароче ростеш ти як кінь і ніякого жиру.

Власне рецепт і калорійність і БЖУ і ціна

толокно 50гр

молоко 1.5% 400мл

какао 5гр

висівки 20гр

протеїн Гадяч 30гр

олія лляна чучуть 2-3гр

мальта 20гр

креатін 5гр

вот всьо шо я кинув)

Виходить:

Білки 41грам(30тваринних)

углі 97грам

жиру 6грам

кКал 624

З понтом там бистрі вуглі хіба мальта, але всі ті висівки і толокно і олія глікемічний індекс зменшують і кароче не думаю шо якийсь всплєск інсуліна страшний буде

Суміш вийшла густовата, но я робив без блендера, просто дав постояти суміші 10хв шоб ті висівки розмякли. (якшо з блендером думаю взагалі буде сказка) )

Смак нормальний, дуже дуже ситно вийшло, випив і відчутно шо калораж плотний. Ніякого дискомфорту зі сторони ЖКТ не було

По бабкам я так підрахував шо 10 порцій отаких як я зробив вийде десь гривень 130-150 . Для прикладу в стандартному гейнері 1кг, за гривень так етак 150-180 ми отримаєм:

10 порцій по 100грам зі складом

10-15 білка і 75-80 вуглів( мальта як правило)

Ах да кстаті в відео парень рекомендує фруктозою або стевією солодити, вона тоже якби інсулінового всплєска не визиває і тіпа 100% жиру ненабереш, але мальти трошки думаю не помішає на наборі)

Кароче можна пробувати+ проявляти фантазію і креативність і рецептик змінювати

Але не забувати шо не кидати туда кучу сахара, морожена, джемів і меду і т.д. і живіт не ростити!!!!!!!!!

п.с. хто дочитав до кінця, молодець. Хоч не даремно друкував))

Опубликовано (изменено)

Так и че? Рука скоко щас и была? А жим и приседы? Сколько всего кил набрал? Вообще хорошо бы фотки до и после такого гейнера. Чет мне кажется просто, что вещь не совсем рабочая. Бодяга какая-то.

Изменено пользователем Ogyusten
Опубликовано
і тіпа 100% жиру ненабереш, але мальти трошки думаю не помішає на наборі)

Дядь, открою тебе тайну. Только видео не снимай и никому больше. Лишнее будешь набирать при профиците калорий и если ты его создашь даже из сложных углей - ты получишь бонус в виде подкожного )

Опубликовано
Показать

Так и че? Рука скоко щас и была? А жим и приседы? Сколько всего кил набрал? Вообще хорошо бы фотки до и после такого гейнера. Чет мне кажется просто, что вещь не совсем рабочая. Бодяга какая-то.

навіщо зразу шутки шутити??))))) написав для людей в темі "гейнер", яким і треба профіцит калорій створити. Це один з варіантів перекусу і не більше. Хто вибирає калорії з повноцінних прийомів їжі і має можливість так харчуватись, той не читав цього рецепту, а хто на роботі наприклад не має змоги їсти 6 раз в день гречку з куркою, то той і шукає як калорії добрати.

Показать

Дядь, открою тебе тайну. Только видео не снимай и никому больше. Лишнее будешь набирать при профиците калорий и если ты его создашь даже из сложных углей - ты получишь бонус в виде подкожного )

спасиба капитан)) а то ми не знали тут тайни. Тоді може всі будем створювати профіцит на булочках і кока-колі ??)))

Опубликовано (изменено)
Показать

навіщо зразу шутки шутити??))))) написав для людей в темі "гейнер", яким і треба профіцит калорій створити. Це один з варіантів перекусу і не більше. Хто вибирає калорії з повноцінних прийомів їжі і має можливість так харчуватись, той не читав цього рецепту, а хто на роботі наприклад не має змоги їсти 6 раз в день гречку з куркою, то той і шукає як калорії добрати.

ОК, сорри. Я просто никогда не слышал и не видел этого толокна, понятия не имею че это и где взять. На днях купил клетчатку из семян льна... Ото где муть. Непонятный порошок какой-то, который липнет к зубам и оставляет привкус горчицы во рту. Но на упаковке написано, что полезно. Буду жрать фигли.

Изменено пользователем Ogyusten

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...