na mase Опубліковано: 30 жовтня 2014 Опубліковано: 30 жовтня 2014 Вопрос! Мне ребята рекомендуют такой гейнер по белкам он отличный, но протеин в нем соевый, вопрос стоит ли его покупать, я хочу набрать массу, но при этом не сильно заплыть (желание конечно не очень реалистическое)?
smilegamer Опубліковано: 30 жовтня 2014 Опубліковано: 30 жовтня 2014 (змінено) А может лучше протыку, а? Змінено 30 жовтня 2014 користувачем Андрей М
BamMargena Опубліковано: 30 жовтня 2014 Опубліковано: 30 жовтня 2014 я хочу набрать массу Таки тебе в раздел правильного питания, а не спортпита.
Myrzilko Опубліковано: 13 квітня 2015 Опубліковано: 13 квітня 2015 Вопрос! Мне ребята рекомендуют такой гейнер по белкам он отличный, но протеин в нем соевый, вопрос стоит ли его покупать, я хочу набрать массу, но при этом не сильно заплыть (желание конечно не очень реалистическое)? Мне кстати в зале на вопрос о протеине для массы тоже посоветовали в замен гейнер.
kosmonavt Опубліковано: 20 червня 2015 Опубліковано: 20 червня 2015 "> Зразу дивимся відео шоб не було лишніх питань) ок паєхалі Замутив я такий гейнер як у відео росказуться, з понтом складні вуглеводи, всьо помірно в кров всасується і кароче ростеш ти як кінь і ніякого жиру. Власне рецепт і калорійність і БЖУ і ціна толокно 50гр молоко 1.5% 400мл какао 5гр висівки 20гр протеїн Гадяч 30гр олія лляна чучуть 2-3гр мальта 20гр креатін 5гр вот всьо шо я кинув) Виходить: Білки 41грам(30тваринних) углі 97грам жиру 6грам кКал 624 З понтом там бистрі вуглі хіба мальта, але всі ті висівки і толокно і олія глікемічний індекс зменшують і кароче не думаю шо якийсь всплєск інсуліна страшний буде Суміш вийшла густовата, но я робив без блендера, просто дав постояти суміші 10хв шоб ті висівки розмякли. (якшо з блендером думаю взагалі буде сказка) ) Смак нормальний, дуже дуже ситно вийшло, випив і відчутно шо калораж плотний. Ніякого дискомфорту зі сторони ЖКТ не було По бабкам я так підрахував шо 10 порцій отаких як я зробив вийде десь гривень 130-150 . Для прикладу в стандартному гейнері 1кг, за гривень так етак 150-180 ми отримаєм: 10 порцій по 100грам зі складом 10-15 білка і 75-80 вуглів( мальта як правило) Ах да кстаті в відео парень рекомендує фруктозою або стевією солодити, вона тоже якби інсулінового всплєска не визиває і тіпа 100% жиру ненабереш, але мальти трошки думаю не помішає на наборі) Кароче можна пробувати+ проявляти фантазію і креативність і рецептик змінювати Але не забувати шо не кидати туда кучу сахара, морожена, джемів і меду і т.д. і живіт не ростити!!!!!!!!! п.с. хто дочитав до кінця, молодець. Хоч не даремно друкував))
Ogyusten Опубліковано: 21 червня 2015 Опубліковано: 21 червня 2015 (змінено) Так и че? Рука скоко щас и была? А жим и приседы? Сколько всего кил набрал? Вообще хорошо бы фотки до и после такого гейнера. Чет мне кажется просто, что вещь не совсем рабочая. Бодяга какая-то. Змінено 21 червня 2015 користувачем Ogyusten
smilegamer Опубліковано: 21 червня 2015 Опубліковано: 21 червня 2015 і тіпа 100% жиру ненабереш, але мальти трошки думаю не помішає на наборі) Дядь, открою тебе тайну. Только видео не снимай и никому больше. Лишнее будешь набирать при профиците калорий и если ты его создашь даже из сложных углей - ты получишь бонус в виде подкожного )
kosmonavt Опубліковано: 21 червня 2015 Опубліковано: 21 червня 2015 Показать Так и че? Рука скоко щас и была? А жим и приседы? Сколько всего кил набрал? Вообще хорошо бы фотки до и после такого гейнера. Чет мне кажется просто, что вещь не совсем рабочая. Бодяга какая-то. навіщо зразу шутки шутити??))))) написав для людей в темі "гейнер", яким і треба профіцит калорій створити. Це один з варіантів перекусу і не більше. Хто вибирає калорії з повноцінних прийомів їжі і має можливість так харчуватись, той не читав цього рецепту, а хто на роботі наприклад не має змоги їсти 6 раз в день гречку з куркою, то той і шукає як калорії добрати. Показать Дядь, открою тебе тайну. Только видео не снимай и никому больше. Лишнее будешь набирать при профиците калорий и если ты его создашь даже из сложных углей - ты получишь бонус в виде подкожного ) спасиба капитан)) а то ми не знали тут тайни. Тоді може всі будем створювати профіцит на булочках і кока-колі ??)))
Ogyusten Опубліковано: 21 червня 2015 Опубліковано: 21 червня 2015 (змінено) Показать навіщо зразу шутки шутити??))))) написав для людей в темі "гейнер", яким і треба профіцит калорій створити. Це один з варіантів перекусу і не більше. Хто вибирає калорії з повноцінних прийомів їжі і має можливість так харчуватись, той не читав цього рецепту, а хто на роботі наприклад не має змоги їсти 6 раз в день гречку з куркою, то той і шукає як калорії добрати. ОК, сорри. Я просто никогда не слышал и не видел этого толокна, понятия не имею че это и где взять. На днях купил клетчатку из семян льна... Ото где муть. Непонятный порошок какой-то, который липнет к зубам и оставляет привкус горчицы во рту. Но на упаковке написано, что полезно. Буду жрать фигли. Змінено 22 червня 2015 користувачем Ogyusten
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз