Faust Опубліковано: 13 липня 2023 Опубліковано: 13 липня 2023 АЛТ 72 Важно рассматривать не только АЛТ, а в комплексе с АСТ и их соотношение
Faust Опубліковано: 13 липня 2023 Опубліковано: 13 липня 2023 CentroLab Из разряда юмора конечно, но с таким руководством как-то будешь сомневаться в правильности проведенных анализов ))) Показать
Orvex Опубліковано: 17 березня 2024 Опубліковано: 17 березня 2024 Приветствую всех. Напомните пожалуйста,еще какое желчегонное на оралке можно попить кроме холосаса.
Orvex Опубліковано: 17 березня 2024 Опубліковано: 17 березня 2024 Аллохол По инструкции читаю,что он вроде еще и повышает выработку желчи.Но хз,вроде всегда я его и пил.не могу вспомнить,так давно это было.
VUBlack Опубліковано: 17 березня 2024 Опубліковано: 17 березня 2024 фламин кажись получше будет и алахола и холосаса
VUBlack Опубліковано: 9 серпня Опубліковано: 9 серпня Перездавав аналізи на холестерин 17.03 Холестерин 4.85 ммоль/л (реф <5) ЛЛНЩ 3.45 ммоль/л (реф <3) інші показники в рефах Сімейний лікар статини не захотіла прописувати статини, типу перевищення не значне, виписала якийсь курс фітостатинів на травках(назву забув), пропив пару місяців 27.07 Холестерин 5.03 ммоль/л (реф <5) ЛЛНЩ 3.22 ммоль/л (реф <3) інші показники в рефах чи варто підключати статини, чи може щось інше, чи забити поки й контолити, щоб вище не росло?
Vikingstrong Опубліковано: 10 серпня Опубліковано: 10 серпня Я бы на твоём месте та такие минимальные повышения вообще не обращал внимания
Faust Опубліковано: 10 серпня Опубліковано: 10 серпня С учетом нынешней жизни, стрессов, нерегулярного питания и прочего - показатели вполне приемлемые Я бы ничего не трогал
Orvex Опубліковано: 10 серпня Опубліковано: 10 серпня Да и превышение то несерьезное.Я не вижу тут нужды в статинах вообще. Питание по жирам подрегулируй.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз