Admin Опубліковано: 22 серпня 2008 Опубліковано: 22 серпня 2008 а какие? Жим сидя, протяжку, и разводку гантелей в стороны сидя, в небольшом наклоне вперед.. Ну что пароль поменял )) ?
Паша Опубліковано: 10 вересня 2008 Опубліковано: 10 вересня 2008 Вчора спробував після жиму на наклонній жати гантелі(по 35 кг).Мені сподобалось,гарно груди наливаються.десь протягом місяця спробую тренуватись з гантелями.
SHOTA Опубліковано: 10 вересня 2008 Опубліковано: 10 вересня 2008 Жим сидя, протяжку, и разводку гантелей в стороны сидя, в небольшом наклоне вперед.. Ну что пароль поменял )) ? да все в порядке
Admin Опубліковано: 10 вересня 2008 Опубліковано: 10 вересня 2008 Вчора спробував після жиму на наклонній жати гантелі(по 35 кг).Мені сподобалось,гарно груди наливаються.десь протягом місяця спробую тренуватись з гантелями. Всегда жму под наклоном после жима. Оч темовая штука.
SHOTA Опубліковано: 10 вересня 2008 Опубліковано: 10 вересня 2008 Всегда жму под наклоном после жима. Оч темовая штука. я после жима лежа штангой делаю разводку гантелями на горизонтальной скамье, а потом под наклоном жимы гантелями
aliksan Опубліковано: 11 вересня 2008 Опубліковано: 11 вересня 2008 я после жима лежа штангой делаю разводку гантелями на горизонтальной скамье, а потом под наклоном жимы гантелями а у меня все наоборот. на горизонтали развожу и жму гантелями, а на наклоне штангой. надо будет через какое-то время поменять что-то.
SHOTA Опубліковано: 11 вересня 2008 Опубліковано: 11 вересня 2008 а у меня все наоборот. на горизонтали развожу и жму гантелями, а на наклоне штангой. надо будет через какое-то время поменять что-то. на наклонной я делал штангой , но эффекта никакого. а после жимов на наклонной масса пошла
aliksan Опубліковано: 11 вересня 2008 Опубліковано: 11 вересня 2008 на наклонной я делал штангой , но эффекта никакого. а после жимов на наклонной масса пошла я как раз подумываю над тем, чтобы заменить штангу на гантели и на наклонной.
palyanucya Опубліковано: 12 листопада 2008 Опубліковано: 12 листопада 2008 (змінено) мені подобається іноді біцепс і трицепс тренувати разом. і бомбити їх суперсетами. спочатку підйом штанги на біцепс і відразу за ним розгинання з-за голови з EZ-штангою. руки просто розпирає від такого пампінгу, відразу червонющі стають, класно! Змінено 12 листопада 2008 користувачем palyanucya
SHOTA Опубліковано: 12 листопада 2008 Опубліковано: 12 листопада 2008 мені подобається іноді біцепс і трицепс тренувати разом. і бомбити їх суперсетами. спочатку підйом штанги на біцепс і відразу за ним розгинання з-за голови з EZ-штангою. руки просто розпирає від такого пампінгу, відразу червонющі стають, класно! молодцом :)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз