Admin Опубліковано: 17 січня 2009 Опубліковано: 17 січня 2009 Хороша тема... Гріх не відповісти. Почав я мабуть займатися, як і більшість людей, тому що був довгим, худим та ще й дуже хілим. Натхнення отримав від свого дядька (молодшого брата свого батька). Він не займався культуризмом, тоді в ті часи цей спорт ніхто не визнавав та і в загалі його забороняли. Але це не завадило моєму дядькові стати сильним. Колись, ще в дитинстві, батько розповідав, що його дуже побили із-за коханої дівчини і залишили непритомного ввечері на вулиці. Чисто випадково його знайшов молодший брат і на руках заніс до лікарні на відстань парочку кілометрів і це притому що сам важив менше за мого тата. Врачі тоді сказали, що ще трохи і був би гаплик моєму татові. Після цього, дядько знайшов тих придурків і так сказать дав їм тягла по самі нікуди. Все би нічого, тільки їх було десятеро, а мій дядько один. Ось таке... Після цього, зрозуміло на кого я хотів бути схожим. Знайшовши у військовій частині невеличкий але толковий зальчик ми з корєшами почали займатися. Звісно в той час ніхто з нас не уявляв як потрібно було правильно займатися, правильно харчуватися та ін. Незважаючи на це у мене з'явилися перші досягнення. Я міг підтягнутися на турніку чистими 27 разів, а ще я став дуже витривалим. Коли навчався в коледжі виступав за збірну з легкої атлетики та всіх там взував, хоча спеціально не готувався. Великим я так на жаль і не зробився. Потім пішло навчання в інституті, робота, сім'я... І я перестав займатися ВВ, хоча кожен день виношував в голові думку, що настане момент мого повернення. Так пройшло 5 років. За цей час я став мабуть ще худішим ніж був, а здоров'я взагалі стало не те що було. Я почував себе як 70-ти річний дідуган в 30-ть то років. Тепер, коли я повертаюсь, переді мною стоїть ціль: по-перше поправити своє здоров'я, а по-друге щось в цьому спорті досягти. Просто не люблю пасти задніх. Ось таке... :bs: Давай давай Вовчик. Помню времена твоей молодости и моего детства! Ты и подсадил меня на железо, помню меня в зал не хотел с собой брать, потому как я был очень маленьким еще.. :ap: Помню что во втором классе жал гриф. Мне было 8 лет и я делал подходы с весом в 20 кг! Были времена! Большое тебе спасибо!
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 17 січня 2009 Опубліковано: 17 січня 2009 Давай давай Вовчик. Помню времена твоей молодости и моего детства! Ты и подсадил меня на железо, помню меня в зал не хотел с собой брать, потому как я был очень маленьким еще.. :ap: Помню что во втором классе жал гриф. Мне было 8 лет и я делал подходы с весом в 20 кг! Были времена! Большое тебе спасибо! Колись давно я надихнув тебе... Сьогодні я беззаперечно дякую за натхнення тобі! Дякую!!! :dk:
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 17 січня 2009 Опубліковано: 17 січня 2009 эээм, а почав займатися по-іншому) вообщем, я вообщє понатурі худий 58кг, невисокий 173, но рама хароша, от побачив якось парня одного, здоровий, вообщєм, я був в восторге, теж захотілось стать таким, або іще більшим, от і почав тренуватися, займаюся вже 3 місяця, даже втягнувся, зараз приболів, і не йду на тренування, так блін дуже жаль....(( Молодчага! Головне поставити перед собою ціль і поступово йти до її досягнення. так що вперед! :connie_running:
palyanucya Опубліковано: 19 січня 2009 Опубліковано: 19 січня 2009 Хороша тема... Гріх не відповісти. Почав я мабуть займатися, як і більшість людей, тому що був довгим, худим та ще й дуже хілим. Натхнення отримав від свого дядька (молодшого брата свого батька). Він не займався культуризмом, тоді в ті часи цей спорт ніхто не визнавав та і в загалі його забороняли. Але це не завадило моєму дядькові стати сильним. Колись, ще в дитинстві, батько розповідав, що його дуже побили із-за коханої дівчини і залишили непритомного ввечері на вулиці. Чисто випадково його знайшов молодший брат і на руках заніс до лікарні на відстань парочку кілометрів і це притому що сам важив менше за мого тата. Врачі тоді сказали, що ще трохи і був би гаплик моєму татові. Після цього, дядько знайшов тих придурків і так сказать дав їм тягла по самі нікуди. Все би нічого, тільки їх було десятеро, а мій дядько один. Ось таке... Після цього, зрозуміло на кого я хотів бути схожим. Знайшовши у військовій частині невеличкий але толковий зальчик ми з корєшами почали займатися. Звісно в той час ніхто з нас не уявляв як потрібно було правильно займатися, правильно харчуватися та ін. Незважаючи на це у мене з'явилися перші досягнення. Я міг підтягнутися на турніку чистими 27 разів, а ще я став дуже витривалим. Коли навчався в коледжі виступав за збірну з легкої атлетики та всіх там взував, хоча спеціально не готувався. Великим я так на жаль і не зробився. Потім пішло навчання в інституті, робота, сім'я... І я перестав займатися ВВ, хоча кожен день виношував в голові думку, що настане момент мого повернення. Так пройшло 5 років. За цей час я став мабуть ще худішим ніж був, а здоров'я взагалі стало не те що було. Я почував себе як 70-ти річний дідуган в 30-ть то років. Тепер, коли я повертаюсь, переді мною стоїть ціль: по-перше поправити своє здоров'я, а по-друге щось в цьому спорті досягти. Просто не люблю пасти задніх. Ось таке... :bs: молодець! докладаючи зусиль все у тебе вийде на 5+ :ab: эээм, а почав займатися по-іншому) вообщем, я вообщє понатурі худий 58кг, невисокий 173, но рама хароша, от побачив якось парня одного, здоровий, вообщєм, я був в восторге, теж захотілось стать таким, або іще більшим, от і почав тренуватися, займаюся вже 3 місяця, даже втягнувся, зараз приболів, і не йду на тренування, так блін дуже жаль....(( нічого, нічого інколи потрібно і відпочивати, для того щоб потім результати краще пішли!!!
SoulShaker Опубліковано: 19 січня 2009 Опубліковано: 19 січня 2009 Выжить! Потому как живу в районе где куча гопников и Наркоманов... (2 раза чуть не забрали часы, и раз 10 мобилку...) С часами повезли знал из группы из 7 челове-двоих, поэтому не забрали. А с мобилами пострашнее - пришлось очень быстро бежать... Начал ходить на плавание (Чтобы развить дыхалку), чтобы быстрее бегать и дальше. А потом друзья позвали в зал (Был 11 класс)... После 4 месяцев занятий выхожу из квартиры и вижу: в 2 метрах от меня (малосемейка, 5 этаж, лестничная клетка, возле мусорной трубы) сият два наркомана со шприцами вена у одного уже перетянута... Выбигает моя собака (Тогда это был 8 месячный Ирландский Сеттер) и на них, он вскочил и Лупанул её со всей силы по ребрам! Тут меня реально зацепило!!! Я вспомнил зал: все эти давай! Жми! Ну! Последний! !Последний! - Точно это было именно то слово! - Это был их последний раз!!! После 20 минут МЕСЕВА мама отодрала меня от них и завела домой! Меня трусило не на шутку! Последствия 2 часа отмывали корридор, У меня на правой руке сильный ушиб и выбит мизинец, а на левой трещена в кости. Не судите трого каждый выживает как может!!!
Admin Опубліковано: 19 січня 2009 Опубліковано: 19 січня 2009 Ну с чего тебя судить. Правильно сделал! Говна кругом столько, шо не перебъеш! А в зал ходить нужно. Оно и на улице и в жизни поможет и характер воспитает.
Schranz Опубліковано: 20 січня 2009 Опубліковано: 20 січня 2009 (змінено) Та правильно сделал! Ваще быдло убивать надо! собираем службу "Анти-ГОП")) Та да, было я думаю у всех такое, а вот по новостям как-то недавно показывали что трое ублюдков на виноградаре ходили вечером, забирали телефоны, сумочки у девушек!!! А если они сопротивлялись, то они ещё и резали ножом по подбородку :Gigakach_01: ссуко, убивать таких нужно! но это ещё как-бы ничего, но когда мне позвонила моя любимая, и сказала что к ней какая-то сволочь прицепилась, когда она шла с учёбы и хотел заьрать сумочку :ireful2: , говорит хорошо что шол какой-то молодоц человек...ну все обошлось в лучшую сторону, но таких ублюдков нужно убивать, вообще в детстве давить тапком!!! я думаю это просто так не оставлю, и наша родная милицыя никуда не смотрит, потому как и меня бывало встречали и забирали и деньги и куртку раз забрали...вот думаю, чуток поднаберусь, буду вечерком сам ходит по раёну, может кто-то меня захочет отбомбить... :Gigakach_01: :ireful2: :jb: Змінено 20 січня 2009 користувачем Schranz
palyanucya Опубліковано: 20 січня 2009 Опубліковано: 20 січня 2009 Та правильно сделал! Ваще быдло убивать надо! собираем службу "Анти-ГОП")) Та да, было я думаю у всех такое, а вот по новостям как-то недавно показывали что трое ублюдков на виноградаре ходили вечером, забирали телефоны, сумочки у девушек!!! А если они сопротивлялись, то они ещё и резали ножом по подбородку :Gigakach_01: ссуко, убивать таких нужно! но это ещё как-бы ничего, но когда мне позвонила моя любимая, и сказала что к ней какая-то сволочь прицепилась, когда она шла с учёбы и хотел заьрать сумочку :ireful2: , говорит хорошо что шол какой-то молодоц человек...ну все обошлось в лучшую сторону, но таких ублюдков нужно убивать, вообще в детстве давить тапком!!! я думаю это просто так не оставлю, и наша родная милицыя никуда не смотрит, потому как и меня бывало встречали и забирали и деньги и куртку раз забрали...вот думаю, чуток поднаберусь, буду вечерком сам ходит по раёну, может кто-то меня захочет отбомбить... :Gigakach_01: :ireful2: :jb: да того, що наша міліція це той самий гоп-стоп, тільки в пагонах!!
Nik Опубліковано: 20 січня 2009 Опубліковано: 20 січня 2009 Тут меня реально зацепило!!! Я вспомнил зал: все эти давай! Жми! Ну! Последний! !Последний! - Точно это было именно то слово! - Это был их последний раз!!! После 20 минут МЕСЕВА мама отодрала меня от них и завела домой! Меня трусило не на шутку! Последствия 2 часа отмывали корридор, У меня на правой руке сильный ушиб и выбит мизинец, а на левой трещена в кости. Не судите трого каждый выживает как может!!! РЕСПЕКТ молочага!!!! :ay: но всегда нужно быть осторожным!!! но и тварям таким проходу давать нельзя!!! :aq:
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 20 січня 2009 Опубліковано: 20 січня 2009 (змінено) молодець! докладаючи зусиль все у тебе вийде на 5+ :ab: Дякую palyanucya!!! Выжить! Потому как живу в районе где куча гопников и Наркоманов... После 20 минут МЕСЕВА мама отодрала меня от них и завела домой! Меня трусило не на шутку! Последствия 2 часа отмывали корридор, У меня на правой руке сильный ушиб и выбит мизинец, а на левой трещена в кости. Не судите трого каждый выживает как может!!! Молодець! Так тримати! Но тут правильно сказав Nik: "всегда нужно быть осторожным!!!". Потрібно завжди розумно оцінювати ситуацію. Не давати емоціям брати над собою верх. Я хочу сказати, що завжди потрібно тверезо оцінювати свого суперника. Щоб часом не прибити когось та і не нарватись самому. Змінено 20 січня 2009 користувачем Voffka
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз