andreyyy Опубліковано: 8 липня 2016 Опубліковано: 8 липня 2016 у вас жара? Я всю неделю в толстовке хожу( Второй день как температура чуть спала.
Herbert Опубліковано: 9 липня 2016 Опубліковано: 9 липня 2016 В обычных аптеках бывает инс? Последний раз когда покупал инсулин актрапид, заходил в три аптеки , везде выпученые глаза и ответ -нет такого. Проверил в тех же аптеках только через интернет сайт, в 2 из них оказался в наличии.)) в тот же день забрал в одной из них без очереди. Хз почему так)
ironlik Опубліковано: 9 липня 2016 Опубліковано: 9 липня 2016 Інсулін треба брати Актрапид НМ. В аптеках малих містечок інс важко найти. Через інтернет можна замовити тут. Якщо доставка через НП, то ще будуть за додадткові гроші (~35грн) наполегливо пропонувати хладоген (маленький акумулятор холоду). На мою думку можна відмовитись, так як з початком прийому інс і так потрібно зберігати при кімнатній температурі згідно інструкції. Шприци треба брати U-100 від Гемопласт (~2грн). Вони зазвичай є в локальних аптеках, мож і через нет замовити пачку. По ціні різниці майже не буде. Кажуть, що всякі забугорні варіанти типу BD менш болючі. Але мені і Гемопласт неболючий. І взагалі, ніжні хай п’ють протеїн )) По дозах, заходах безпеки т.д. інформації в неті повно. Навіть на тому ж sportwiki.
XXR XXX Опубліковано: 9 липня 2016 Опубліковано: 9 липня 2016 Андрей он тебе нах не нужен инс я брал всегда шприц ручка новорапид удобная тема капец в ручке всего 300ед хватает на оч долго начинал с 2х ед и дальше смотрел дошел до 8 ед был
andreyyy Опубліковано: 9 липня 2016 Опубліковано: 9 липня 2016 Андрей он тебе нах не нужен инс Почему? Именно на период без фармы или вообще?
andreyyy Опубліковано: 15 липня 2016 Опубліковано: 15 липня 2016 Ну шо, взял я Акрапид НМ. Вчера стартанул с 5 ЕД.
OlegRO Опубліковано: 24 вересня 2017 Опубліковано: 24 вересня 2017 Инсулин убийца качков . Вот от чего умер Далас Маккарвер! https://www.youtube.com/watch?v=b3LYrudQC_E
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз