extremal Опубліковано: 25 липня 2020 Опубліковано: 25 липня 2020 У грі S.T.A.L.K.E.R. 2 знайшли пасхалку з поемою Шевченка, росіяни вже істерять https://techno.24tv.ua/stalker-2-znayshli-p...iy_n1383986/amp
templar Опубліковано: 6 серпня 2020 Опубліковано: 6 серпня 2020 Кампутерные игры зло. Вчера до 2 ночи прошпилил, сегодня хожу вареный
Jus Опубліковано: 6 серпня 2020 Опубліковано: 6 серпня 2020 я бы тоже просидел, но к 23-00 закончил в очередной раз перепроходить метро исход, так что вполне выспался )
Jus Опубліковано: 16 серпня 2020 Опубліковано: 16 серпня 2020 залипаю сейчас в Killing Floor 2 и выглядит неплохо, и драйв есть, и толпы мутантов прут... неожиданно "зашло" неплохо так
AT0N Опубліковано: 17 серпня 2020 Опубліковано: 17 серпня 2020 Пройшов ігоря про норкомана (мак вєдь). Це перша рпг у котру грав. В цілому сподобалось, але прифігів з часу, за який її пройшов - 75 годин! Я 3 шутери міг за цей час пройти. Не зважаючи на те, що грав у енхенсед едішн, де більшість багів була усунута, багів ще забагато залишилось: то не з'являється рука для підбору речей, то вилітає декілька разів на тому ж самому місці та інше. Але занурення у ЛОР було максимальним - я паралельно читаю сагу про норкомана. Ще бесідка роздала першу кваку та почав її проходити. Уявляю, який фурор вона тоді викликала як перший труЪ-3D ігорь.
Jus Опубліковано: 17 серпня 2020 Опубліковано: 17 серпня 2020 Ще бесідка роздала першу кваку та почав її проходити Беседка раздала и 2-ю кваку и вот сейчас прямо раздает 3-ю до 20-го числа раздача
AT0N Опубліковано: 17 серпня 2020 Опубліковано: 17 серпня 2020 Так, я, звісно, у курсі, як старий квакер.
Outlawif Опубліковано: 18 серпня 2020 Опубліковано: 18 серпня 2020 як старий квакер. Ага. Ква́керы (англ. Quakers, буквально «трепещущие»; более фонетически правильная транскрипция с английского — квейкеры), официальное самоназвание Религиозное общество Друзей (англ. Religious Society of Friends) — изначально протестантское христианское движение, возникшее в годы революции (середина XVII века) в Англии и Уэльсе. Датой возникновения квакерства обычно считают 1652 год (иногда — 1648 год, когда Джордж Фокс впервые выступил с проповедью).
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз