Перейти до публікації

PC Games

gorod

Рекомендовані повідомлення

• Відповіді 3,1 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• AT0N

220

• 55Pavilion

198

• Outlawif

187

• Cardopusher

181

Кращі автори в цій темі

• 2 тижні потому...
Опубліковано:

Кампутерные игры зло. Вчера до 2 ночи прошпилил, сегодня хожу вареный

Опубліковано:

я бы тоже просидел, но к 23-00 закончил в очередной раз перепроходить метро исход, так что вполне выспался )

• 2 тижні потому...
Опубліковано:

залипаю сейчас в Killing Floor 2

и выглядит неплохо, и драйв есть, и толпы мутантов прут... неожиданно "зашло" неплохо так

Опубліковано:

Пройшов ігоря про норкомана (мак вєдь). Це перша рпг у котру грав. В цілому сподобалось, але прифігів з часу, за який її пройшов - 75 годин! Я 3 шутери міг за цей час пройти.

Не зважаючи на те, що грав у енхенсед едішн, де більшість багів була усунута, багів ще забагато залишилось: то не з'являється рука для підбору речей, то вилітає декілька разів на тому ж самому місці та інше.

Але занурення у ЛОР було максимальним - я паралельно читаю сагу про норкомана.

Ще бесідка роздала першу кваку та почав її проходити. Уявляю, який фурор вона тоді викликала як перший труЪ-3D ігорь.

Опубліковано:
Ще бесідка роздала першу кваку та почав її проходити

Беседка раздала и 2-ю кваку и вот сейчас прямо раздает 3-ю

до 20-го числа раздача

Опубліковано:

Так, я, звісно, у курсі, як старий квакер.

Опубліковано:
як старий квакер.
Ага.

Ква́керы (англ. Quakers, буквально «трепещущие»; более фонетически правильная транскрипция с английского — квейкеры), официальное самоназвание Религиозное общество Друзей (англ. Religious Society of Friends) — изначально протестантское христианское движение, возникшее в годы революции (середина XVII века) в Англии и Уэльсе. Датой возникновения квакерства обычно считают 1652 год (иногда — 1648 год, когда Джордж Фокс впервые выступил с проповедью).

Опубліковано:

Так, мене давно з ними плутають.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...