yobilovus Опубліковано: 23 вересня 2012 Опубліковано: 23 вересня 2012 а я вот чет не проникся ни тем, ни другим... :bk: 6zhN0mzFRqE RSIJrLRzPCI ну в мене щось не получається відоси вставляти другий мертвий космос я пройшов на середнячку і після проходження в мене відкрився хардкор, на ньому я також все пройшов )))
AT0N Опубліковано: 23 вересня 2012 Опубліковано: 23 вересня 2012 (змінено) 6zhN0mzFRqE RSIJrLRzPCI ну в мене щось не получається відоси вставляти Смал, не ганьбы мэнэ, тыж модэр. Сцыль з трубкы потрибно у такому выгляди вставляти "www.youtube.com/watch?v=6zhN0mzFRq" https://www.youtube.com/watch?v=6zhN0mzFRqE Змінено 23 вересня 2012 користувачем AT0N
yobilovus Опубліковано: 23 вересня 2012 Опубліковано: 23 вересня 2012 www.youtube.com/watch?v=6zhN0mzFRqE
Scythe Опубліковано: 23 вересня 2012 Опубліковано: 23 вересня 2012 Ща играю в гоблинское дополнение к Trine 2 - ну эт жесть, разрабы изрядно перемудрили со сложностью((
hulk Опубліковано: 1 жовтня 2012 Опубліковано: 1 жовтня 2012 Уже год только Мир танков. Игра отличная если бы не игроки, которые в нее играют.
vlad_leo Опубліковано: 1 жовтня 2012 Опубліковано: 1 жовтня 2012 Уже год только Мир танков. Игра отличная если бы не игроки, которые в нее играют. а що з гравцями не так?
Bund Опубліковано: 1 жовтня 2012 Опубліковано: 1 жовтня 2012 Заздрю я вам. Є час на комп'ютерні ігри. Тут би час на поспати викроїти додатковий.
Cardopusher Опубліковано: 1 жовтня 2012 Опубліковано: 1 жовтня 2012 уууууу пацантре) молодец) я во вторую собрался играть после интернешнл 2) вот скоро начну шя только в 1 на айсикапе.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз