Перейти до публікації

PC Games

gorod

Рекомендовані повідомлення

• Відповіді 3,1 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• AT0N

220

• 55Pavilion

198

• Outlawif

187

• Cardopusher

181

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
почав діабло 3 грати..

купил почеснаку или умельцы все же состряпали ломалку?

Опубліковано:
купил почеснаку или умельцы все же состряпали ломалку?
Там не может быть ломалки. А эмуляторы умельцы давно состряпали, но на то они и эмуляторы, чтобы работать наполовину. В данном случае, как я понимаю, даже не наполовину...
Опубліковано:

друг купив, а я взяв його лог і пас погратися...

Опубліковано:
Там не может быть ломалки. А эмуляторы умельцы давно состряпали, но на то они и эмуляторы, чтобы работать наполовину. В данном случае, как я понимаю, даже не наполовину...

Ну я имел в виду толковый эмуль. Потому как пробовал пару бестолковых, так там мало того, что запуск игры через анус, так и вылетает периодически. Забил...

Опубліковано:
Ну я имел в виду толковый эмуль. Потому как пробовал пару бестолковых, так там мало того, что запуск игры через анус, так и вылетает периодически. Забил...

на аккаунті друга створив свого персонажа... все ок. вже другий акт гри почав грати.. все літає... все гуд..

єдиний нюанс при першому вході в гру запросило секретне питання, через те що з іншої айпіхи вхід був..

Опубліковано:

У друга я так понимаю аутентификатор не привязан :) Значит за реальное бабло он торговать не может...

Опубліковано:
У друга я так понимаю аутентификатор не привязан :) Значит за реальное бабло он торговать не может...

точно не скажу, бо не знаю. Але здається що прив"язаний, бо при першому заході під його логом з мого айпі мене одразу забанило і відіслало йому на пошту листа з повідомленням про взлом і відновлення акка. Потім я вже при вході мусив вказувати відповідь на таємне питання, для того щоб отримати доступ до гри.

хоча може я не про то пишу.

Опубліковано:
точно не скажу, бо не знаю. Але здається що прив"язаний, бо при першому заході під його логом з мого айпі мене одразу забанило і відіслало йому на пошту листа
Для этого не нужно ничего привязывать, это всегда так. Аутентификатор это электронный брелок, который выдает тебе рандомный код из 8 цифр и ты должен ввести его при логине. Код меняется каждые 20 секунд. Также существует вариант для смартфонов - приложение, просто инсталишь его на телефон и он работает как брелок и совсем уж последний вариант - просто приложение на комп, WinAuth называется.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...