Faust Опубліковано: 30 листопада 2012 Опубліковано: 30 листопада 2012 Як можна форматнути зовнішній вінт з ФАТ32 в НТФС не витираючи чи копіюючи з нього файли??? якись спосіб через командну строку(наритий в гуглі ) пробував.. не форматнуло.. пробував через акроніс портабл.. в ньому того нема.... хіба качати понву версію попробуй еще программу для работы с дисками Acronis Disk Director
Голодный котег Опубліковано: 1 грудня 2012 Опубліковано: 1 грудня 2012 посоветуйте пару квестов пострашнее плиз
vlad_leo Опубліковано: 1 грудня 2012 Опубліковано: 1 грудня 2012 В сомандной строке >CONVERT том: /FS:NTFS [/V] [/CvtArea:имя_файла] [/NoSecurity] [/X] Конкретно на примере диска D:\ >c:\convert d: /FS:NTFS /V /X Диск "д" заменить на нужный по вкусу вчора так пробував... правда не писав тіки цю частинку "/V" Що вона значить? і це [/code] ??? викидало помилку, що не може конвертувати бо диск "грязний" і його треба чекдиск. робив чекдиск, після чого пробував знову конвертувати... викидало знову ж ту саму фігню - грязний диск і треба зробити чекдиск... Можливо вся фішка в неправильному написанні команди... Тю, ну так понятно, а вот если системный и забит под 100%? :drag: читай вище... я писав зовнішній вінт. попробуй еще программу для работы с дисками Acronis Disk Director пробував акроніс портабл... - в ньому не получилось. можливо треба повну версію ставити..
Jus Опубліковано: 1 грудня 2012 Опубліковано: 1 грудня 2012 вчора так пробував... правда не писав тіки цю частинку "/V" Що вона значить? вывод полной информации викидало помилку, що не може конвертувати бо диск "грязний" і його треба чекдиск. робив чекдиск, після чого пробував знову конвертувати... викидало знову ж ту саму фігню - грязний диск і треба зробити чекдиск... Можливо вся фішка в неправильному написанні команди... Чекал так? >chkdsk d: /F /R /X /B читай вище... я писав зовнішній вінт. пробував акроніс портабл... - в ньому не получилось. можливо треба повну версію ставити.. не прокатит из винды - найди загрузочный дис с акронис диск директором (на куче торрентов валяется, ищется в две секунды), загрузись с него и сконвертируй. Должно получиться, я в свое время десятки, если не сотни винтов и так и эдак конвертировал
vlad_leo Опубліковано: 2 грудня 2012 Опубліковано: 2 грудня 2012 дякую. хотів плюсанути.. але пише шо раз в тиждень можу тіки))).. плюсаніть хтось Джусу за мене.
Faust Опубліковано: 2 грудня 2012 Опубліковано: 2 грудня 2012 джусу не плюсуется лимит плюсов исчерпан. можно только минуса ))))
55Pavilion Опубліковано: 2 грудня 2012 Опубліковано: 2 грудня 2012 лимит плюсов исчерпан. можно только минуса )))) и не минусуется) проверил
MaJ0r Опубліковано: 2 грудня 2012 Опубліковано: 2 грудня 2012 Ну что как Фаркрай 3? Первый несколько раз давным-давно проходил, второй не понравился, даже уровень не прошел один, так опаскудили игру (
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз