and1 Опубліковано: 16 січня 2013 Опубліковано: 16 січня 2013 (змінено) Что за игра?верней я б сказал что за пак? Змінено 16 січня 2013 користувачем and1
yobilovus Опубліковано: 16 січня 2013 Опубліковано: 16 січня 2013 Что за игра?верней я б сказал что за пак? прототип 2 пак - не знаю який, але він точно на двох ПК працює, причому танці з бубном по порадам з гугла допомогли, а в мене на ноуті ніяк не хоче, тупо нема звуку і все ((
AT0N Опубліковано: 25 січня 2013 Опубліковано: 25 січня 2013 В продажу поступит полуметровая фигурка Гордона Фримена Заломили конечно...
yobilovus Опубліковано: 31 січня 2013 Опубліковано: 31 січня 2013 порйшов за 2 дні Bulletstorm - цікавий FPS з футуристичним різноманітним зовнішнім світом, цікавим вибором зброї і можливістю її апгрейду, +овер 5 млн. способів вбивання ворогів зі скілпойнти, при чому, хедшот самий безобідний порівняно, є ще вудудол, вузький вхід (це коли ворога розстріляти в анус), балс фюрі і т.д. чудовий музичний супровід і геймплей, а також гумор і матюки головних героїв нагадує Геар оф Вар ІМХО - якщо би ця гра вийшла раніше, була би хітом
vsmark Опубліковано: 4 лютого 2013 Опубліковано: 4 лютого 2013 чё то игры перестали вообще прикалывать ((( больше 5-10 минут ни во что не могу играть .. даже грустно немного
alex211284 Опубліковано: 4 лютого 2013 Опубліковано: 4 лютого 2013 сцука у меня та же херня(( Еле-еле со скрипом прошел Ассасинс Крид 3, хотя предыдущие части очень нравились, проходил их с удовольствием еще и с побочными миссиями. А третий пробежал по сюжетке даже не вникая в историю, совсем не цепанул. Сейчас вот поставил Хитмана нового, вроде все нравится, поиграл часок, и уже неделю не включаю. Шо со мной??? Надеюсь это пройдет))
lorman Опубліковано: 4 лютого 2013 Опубліковано: 4 лютого 2013 Кто то играл в последний Devil May Cry ? Я впервые попробовал именно с последней версии, норм так на минут 40 залипнуть можно рубилово\мочилово
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз