marvel Опубликовано 18 октября, 2010 Опубликовано 18 октября, 2010 Мені 18, 75кг. \178см. Живу у Києві в гуртожитку. = ) Середня фізиологія тіла. АЛЕ ! заторможенний обмін речовин, тому гейнер я відразу відкинув.... Хочу підібрати щось нормальне - ЯКІСНЕ- але і не дуже дороге... Якщо купувати, то що краще ? Тренування у мене 3 рази в неділю - зал , 2 - басейн. У мене план такий. До весни набрати на максимум маси, а в квітні підключити багато бігу, та турнік... Можливо трохи жироспалювачів... - тобто загалом коректеровка.... Харчування у мене таке: Ранок - Мюслі ( вугливоди) - вечір після пар і трень. все що попаде( Ось що я думаю , можливо краще буде так... Ранок - каші, - вечір Куряче м"яско(я чув спортсмени доволі багато їдять гомілок) наприклад вода з лиммоним соком., молоко, сир... ? Чому я написав про протеїн, томущо у гуртожитку доволі важко відкорегувати раціон їжі. P/S Заранє дякую. =)
gorod Опубликовано 18 октября, 2010 Опубликовано 18 октября, 2010 (изменено) Мені 18, 75кг. \178см. Живу у Києві в гуртожитку. = ) Середня фізиологія тіла. АЛЕ ! заторможенний обмін речовин, тому гейнер я відразу відкинув.... Хочу підібрати щось нормальне - ЯКІСНЕ- але і не дуже дороге... Якщо купувати, то що краще ?Хотілося б відзначити, що протеїн однаково добре працює як в гуртожитку, так і в котеджі, тільки в гуртожитку його напевно будуть у тебе потихеньку красти, на пробу. У елiтному гуртожитку, де мешкали моя троюрідна сестра, у кожного яйця в холодильнику було власне ім'я. Що стосується якісного фірмового протеїну, можу порекомендувати ось цей. Виходить дешевше нiж 200 грн /кг, що доволi непогано. Якщо для тебе це занадто дорого, зверни увагу на цей топік. Тренування у мене 3 рази в неділю - зал , 2 - басейн.Іхтіандре, я тебе впізнав :)) Харчування у мене таке: Ранок - Мюслі ( вугливоди) - вечір після пар і трень. все що попадеГірше ніж це може бути тільки повноцінне триразове харчування (понеділок, середа, п'ятниця) Ось що я думаю , можливо краще буде так... Ранок - каші, - вечір Куряче м"яско(я чув спортсмени доволі багато їдять гомілок) наприклад вода з лиммоним соком., молоко, сир... ?Спортсмени, бодібілдери зокрема, вважають за краще курячі грудки, там жиру менше, а білка більше. Якщо хочеш наростити м'язову масу, тобі потрібно їсти чотири рази на день (п'ять або ще частіше в тебе навряд чи вийде). Їсти потрібно багато білкової їжі: пісну яловичину, курку, вiяний (нежирний) сир, яйця (деякі хлопці відокремлюють білок від жовтка, жовтки викидають, але ти навряд чи зможеш собі дозволити таку розкіш). З особистого досвіду можу порекомендувати пити сирі перепелині яйця, принаймні їх не потрібно готувати. Изменено 18 октября, 2010 пользователем Jimson Mac
marvel Опубликовано 18 октября, 2010 Автор Опубликовано 18 октября, 2010 Вельми дякую =))) А на скільки вистачить протеїна, ну який курс його прийому, 2, 3 місяця ???
gorod Опубликовано 18 октября, 2010 Опубликовано 18 октября, 2010 (изменено) На 2-2.5 місяцi. Изменено 18 октября, 2010 пользователем Jimson Mac
Terror Опубликовано 18 октября, 2010 Опубликовано 18 октября, 2010 З особистого досвіду можу порекомендувати пити сирі перепелині яйця, принаймні їх не потрібно готувати. кстати, а в перепелиных яйцах (сырых) никакой болячки не может быть? это исключено?
marvel Опубликовано 18 октября, 2010 Автор Опубликовано 18 октября, 2010 Ні, Вовка боятися, в ліс не ходити...
gorod Опубликовано 19 октября, 2010 Опубликовано 19 октября, 2010 кстати, а в перепелиных яйцах (сырых) никакой болячки не может быть? это исключено? Считается, что у перепелих (или перепелиц, а может даже и перепелок :) есть врожденный иммунитет к сальмонеллезу, а именно опасность зацепить сальмонеллез и является причиной того, что не рекомендуют пить сырые куриные яйца. Ну а так, срок годности не забывай смотреть, упаковочку встряхни, чтоб надбитых (прилипших) не было. Сам пью их очень часто, даже злоупотребляю. Сегодня вот тридцаточку зарядил, ~300 мл, если судить по чашке :)
marvel Опубликовано 19 октября, 2010 Автор Опубликовано 19 октября, 2010 Круто,я больше любитель м"яска =) Если такая есть возможность.
Nik Опубликовано 19 октября, 2010 Опубликовано 19 октября, 2010 Считается, что у перепелих (или перепелиц, а может даже и перепелок :) есть врожденный иммунитет к сальмонеллезу, а именно опасность зацепить сальмонеллез и является причиной того, что не рекомендуют пить сырые куриные яйца. Ну а так, срок годности не забывай смотреть, упаковочку встряхни, чтоб надбитых (прилипших) не было. Сам пью их очень часто, даже злоупотребляю. Сегодня вот тридцаточку зарядил, ~300 мл, если судить по чашке :) тю))) как 5 куриных а стоит сколько 30 перепеленчатых яек?
gorod Опубликовано 19 октября, 2010 Опубликовано 19 октября, 2010 20 перепелиных стоят 7,50 - 8,50 грн. 25 брал по 10 грн ровно. По объему 30 перепелиных это 5-6 довольно крупных куриных, т.е. стоят они сейчас раза в 3 дороже.
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти