Jus Опубліковано: 16 серпня 2012 Опубліковано: 16 серпня 2012 колю по 8 рисочок на шприці ю 40 а от уколов рисочек ты и не должен ничего чувствовать... чувствовать можно от мкг действующего вещества, а не от рисочек. А то мало ли... мож ты на три литра воды один флакон разводишь?
user Опубліковано: 16 серпня 2012 Опубліковано: 16 серпня 2012 Парни, подскажите пожалуйста где приобрести СЖС 1295 по вменяемой цене и рабочий, а то начал юзать ГХРП6 (Тошибовский) соло, вроде что-то есть, но хочется как всегда большего. Хочу добавить СЖС для лучшего выброса, а у Тошибы нету, только 6-ка.
DeNiE Опубліковано: 16 серпня 2012 Опубліковано: 16 серпня 2012 а от уколов рисочек ты и не должен ничего чувствовать... чувствовать можно от мкг действующего вещества, а не от рисочек. А то мало ли... мож ты на три литра воды один флакон разводишь? Так і було , в флакончик де знаходиться 5 мг речовини влив 3 літри води. Розвів 5 мг речовини у 3 мл води для інєкцій.
DeNiE Опубліковано: 16 серпня 2012 Опубліковано: 16 серпня 2012 В аптеці сьогодні фармацепт запропонував розводити пептиди натрій хлором , хто що із цього приводу думає?
Егорычъ Опубліковано: 16 серпня 2012 Опубліковано: 16 серпня 2012 а разве фармацевты в аптеке знают что такое пептиды?
DeNiE Опубліковано: 16 серпня 2012 Опубліковано: 16 серпня 2012 а разве фармацевты в аптеке знают что такое пептиды? Та походу ні)) Але флакон що він запропонував ніби і справдіручніший ( пляшечка на 200 мл за 5 грн , із гумовою пробкою )
Корвин Опубліковано: 16 серпня 2012 Опубліковано: 16 серпня 2012 Та походу ні)) Але флакон що він запропонував ніби і справдіручніший ( пляшечка на 200 мл за 5 грн , із гумовою пробкою ) Ты прикалываешься?)
DeNiE Опубліковано: 16 серпня 2012 Опубліковано: 16 серпня 2012 Ты прикалываешься?) Чому? глянь в інеті що таке натрій хлор ( чи як воно там ) , і скільки воно коштує.
Fitman Опубліковано: 16 серпня 2012 Опубліковано: 16 серпня 2012 (змінено) Парни, подскажите пожалуйста где приобрести СЖС 1295 по вменяемой цене и рабочий, а то начал юзать ГХРП6 (Тошибовский) соло, вроде что-то есть, но хочется как всегда большего. Хочу добавить СЖС для лучшего выброса, а у Тошибы нету, только 6-ка. там у него на флакончиках кажись адресок канадский был ;) зы и у других многих продавцов мало что есть, буду брать из-за бугра напрямую и наверное не у китайцев, слишком много на них гонят Змінено 16 серпня 2012 користувачем Fitman
user Опубліковано: 16 серпня 2012 Опубліковано: 16 серпня 2012 там у него на флакончиках кажись адресок канадский был ;) зы и у других многих продавцов мало что есть, буду брать из-за бугра напрямую и наверное не у китайцев, слишком много на них гонят та отож, нету пептидов. Интересно с чем связано, может таможня задерживает. А из-за границы заказывать как-то не хочется, кажется очень сложным.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз