Перейти до публікації

Соматолиберины

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Анализ на СТГ через 27 минут после иньекции канадских ГХРП2 + СЖС . Дозировки 200 на 100

Это много/мало?

• Відповіді 2,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

259

• TOSHIBA

233

• gunR

189

• stalker

128

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

Outlawif 259 публікацій

• TOSHIBA

TOSHIBA 233 публікації

• gunR

gunR 189 публікацій

• stalker

stalker 128 публікацій

Опубліковано:

Так себе ) бывало у некоторых и больше - по 50-70 ) 70 правда видел не от канадских , а от Гонады

Это много/мало?
  • 2 місяці потому...
Опубліковано:

Доброго дня-вечора) маю пару питань... якщо комусь не важко дати відповідь буду вдячний!

Надумав попробувати пептиди )) судячи по тому що я читав хочу попробувати Ipamorelin and Mod GRF 1-29..

Так я зара проживаю в америці , я можу лиш сказати що ціни тут в два рази більші чим в нас...

https://www.extremepeptides.com/

https://www.peptidesciences.com/

який з виробників кращий ... я зрозумів доки не попробую не буду знати ))))) хоча якщо хтось щось знає .. дякую за інфу.

Їх можна ставити разом ? Набирати разом ? Чи буде нормально ставити два рази в день рано і вечером?(рано за 30 хв до снідавку, вечером за 30 хв до вечері) В обід на роботі не вийде ( яка оптималтна мірка? 82кг 184см ( можу додати фото )

Ще якщо би хтось дав інфу по уколах... тут вони не продаються... але внеті можна заказати окремо укол окремо голки..

Опубліковано:

2 раза в день мало, надо 3 инжекта в сутки как минимум.

Можно просто купить один ипамолерин и колоть его для лучшего сна перед сном.

Опубліковано:
2 раза в день мало, надо 3 инжекта в сутки как минимум.

Можно просто купить один ипамолерин и колоть его для лучшего сна перед сном.

на меня не действует

сон вообще не меняется

Опубліковано:

На меня сам ГР адски влияет как снотворное. Когда пробовал по 20 ставить, то спал по 12 часов и не высыпался, засыпал за монитором.

Ипа не работал на меня "перед сном", но на пептидах тоже сонливость накапливалась потихоньку. Что типа косвенно говорит об их рабочести в нужном направлении ))

Опубліковано:

от ипы у меня был очень глубокий и качественный сон, я просыпался полным сил и желания творить :bm:

Опубліковано:
херня скорей всего

деградируют в растворе

Але наскільки я зрозумів їх коли ставити разом.. можна і набирати разом.. то чому не можна зразу змішати?

Сорі може я далекий від того :bm:

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...