OlegRO Опубліковано: 22 січня 2018 Опубліковано: 22 січня 2018 Хочешь БОЛЬШИЕ РУКИ ТОП 6 упражнений.Святослав Федорич https://www.youtube.com/watch?v=ckbvK6iznZg
OlegRO Опубліковано: 22 січня 2018 Опубліковано: 22 січня 2018 Кавказец Руки - Базуки! https://www.youtube.com/watch?v=oqLo3apV9hI
hizerqqq Опубліковано: 9 лютого 2018 Опубліковано: 9 лютого 2018 тільки трохи прокачав тицепс гантелею з-за спини знову почали руки в ночі затікати від того що вени та артерії передавлюються ймовірно поки на боці лежиш :bu: :dc:
mr.TRS Опубліковано: 9 лютого 2018 Опубліковано: 9 лютого 2018 тільки трохи прокачав тицепс гантелею з-за спини знову почали руки в ночі затікати від того що вени та артерії передавлюються ймовірно поки на боці лежиш :bu: :dc: Спорт не твое, бросай это дело.
hizerqqq Опубліковано: 9 лютого 2018 Опубліковано: 9 лютого 2018 Спорт не твое, бросай это дело. mr.TRS, Мені є чим і як займатися, просто написав як є. А то, то дирщ, то кидай... Тільки і слухати таких... :bm: Прохання більше не турбувати зі своїми "порадами".
Лео Опубліковано: 9 лютого 2018 Опубліковано: 9 лютого 2018 тільки трохи прокачав тицепс гантелею з-за спини знову почали руки в ночі затікати від того що вени та артерії передавлюються ймовірно поки на боці лежиш :bu: :dc: Можешь попробовать спать стоя. Должно помочь.
hizerqqq Опубліковано: 9 лютого 2018 Опубліковано: 9 лютого 2018 Можешь попробовать спать стоя. Должно помочь. Лео, Якщо комусь допоможе нехай напише результат, а я почитаю краще потім. :bm: Вседно перед тим як щось радити потрібно усе перевіряти. Такий закон в цьому бізнесі. А теоретиків завжди вистачало.
Outlawif Опубліковано: 9 лютого 2018 Опубліковано: 9 лютого 2018 Спорт не твое, бросай это дело. Почему ты это называешь спортом? оО Я даже название представить затрудняюсь. "Дрочево рук гантелями дома"? Где бы соревнования посмотреть...
hizerqqq Опубліковано: 9 лютого 2018 Опубліковано: 9 лютого 2018 "Дрочево рук гантелями дома"? 0utlaw, Кому тільки рук, а кому і не тільки... :smoke: ТЕ що ви тут усі великі методисти не викликає ніяких підозр навіть. :bg:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз