extremal Опубліковано: 12 вересня 2019 Опубліковано: 12 вересня 2019 Обратная сторона НП Отправить письмо в Будапешт - 850 грн!!!!! Пошел в Укрпочту и отправил самолетом за 148 грн. Теперь роюсь на сайте УП и ищу страничку для отслеживания трека.)) Это писец панове!)
extremal Опубліковано: 12 вересня 2019 Опубліковано: 12 вересня 2019 Трекинг укрпочты))) Показать https://ukrposhta.ua/zamoviti/mizhnarodni-v...lennya/treking/ ТРЕКІНГ Укрпошта змінюється на краще. До вашої уваги перелік країн з національними поштами яких Укрпошта здійснює двосторонній обмін статусами щодо доставки міжнародних поштових відправлень. На сьогодні у вас є можливість відстежити місцезнаходження міжнародних поштових відправлень: міжнародних посилок у 189 країнах; міжнародної письмової кореспонденції: – рекомендованих листів, бандеролей, дрібних пакетів у 175 країнах; – відправлень з оголошеною цінністю в 112 країнах. Ми працюємо над тим, щоб двосторонній обмін статусів щодо доставки міжнародних поштових відправлень здійснювався у більшій кількості країн. Он есть в 189 странах партнеров Укрпочты, кроме самой Укрпочты в УКраине!!
abruption Опубліковано: 12 вересня 2019 Опубліковано: 12 вересня 2019 https://a.ukrposhta.ua/vidslidkuvati-forma-...A.html?barcode= И на главной странице сайта есть поле куда трек вбить, ссыль как раз оттуда
karlito78 Опубліковано: 12 вересня 2019 Опубліковано: 12 вересня 2019 Обратная сторона НП extremal, Какая же это обратная сторона? она всегда была дороже при лучшем сервисе. они считают адекватно дороже, ты, видимо, нет. Ты выбираешь сам и голосуешь гривной. Рынок-с
extremal Опубліковано: 12 вересня 2019 Опубліковано: 12 вересня 2019 (змінено) И на главной странице сайта есть поле куда трек вбить, ссыль как раз оттуда Спасибо, а я облазил весь сайт, но так и не нашел. Юзабилите)) Видимо гугл с поисковика меня не на главную завел. Змінено 12 вересня 2019 користувачем extremal
extremal Опубліковано: 12 вересня 2019 Опубліковано: 12 вересня 2019 extremal, они считают адекватно дороже, ты, видимо, нет. Ты выбираешь сам и голосуешь гривной. Рынок-с Не, ну я согласен за письмо 300 грн отдать.. Но 850 грн за конверт А4 это не фига не адекватная цена!!! Тем более в сравнение 850 НП / 150 УП
karlito78 Опубліковано: 12 вересня 2019 Опубліковано: 12 вересня 2019 ты подожди пока письмо дойдет). не спеши оды УП петь НП зажралась, несомненно. я стараюсь интайм и деливери юзать при возможности. до УП еще не дошел.
MaJ0r Опубліковано: 12 вересня 2019 Опубліковано: 12 вересня 2019 по международным посылкам из Украины куда-то, укрпочта норм. На моем счету более 10 отправок как по мне быстро в Швецию пришла посылка
Outlawif Опубліковано: 12 вересня 2019 Опубліковано: 12 вересня 2019 Международные пересылки/перевозки - не конек НП. К сожалению. Пока что. У них просто нет адекватных мощностей, например самолетов или кораблей. И объемы перевозок не позволяют их завести.
AT0N Опубліковано: 12 вересня 2019 Опубліковано: 12 вересня 2019 письмо в Будапешт А що це ти с мадярами мутиш, га?! Закарпаття хочете анексувати? :soldier4:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз