OlegRO Опубликовано 28 января, 2018 Опубликовано 28 января, 2018 LIVE - тренировка спины, методистам надо всечь https://www.youtube.com/watch?v=IDKB_pvcRrA
hizerqqq Опубликовано 9 февраля, 2018 Опубликовано 9 февраля, 2018 Чим менше усіляких прогинів у спині тим краще. Правда я більше ось це люблю робити щоб статуру вирівняти. ВАжкої гирі і дерев'яної перекладини цілком достатньо для того принаймі мені. Взагалі перед тим як хапатися за велику вагу на цих вправах варто відпрацьовувати техніку, щоб не задирати лопатки у верх і не вивалювати живіт. для того щоб від цих варав була користь техніка повинна бути ідеальною.
hizerqqq Опубликовано 9 февраля, 2018 Опубликовано 9 февраля, 2018 Тільки на цьому форумі напевно станова тяга і тяга штанги до грудей не пов'язані між собою... :hx:
hizerqqq Опубликовано 9 февраля, 2018 Опубликовано 9 февраля, 2018 звичайно... Ставимо спину правильно на тязі до грудей, а потім робимо станову з реально рівною спиною. Станова сама по собі не така вже і хороша, з низької вагою робити її не дуже перспективно, а додавши вагу спину рівно втримати важко. Тим більше якщо немає розуміння як це працює.
81eg Опубликовано 9 февраля, 2018 Опубликовано 9 февраля, 2018 Ты тягу в наклоне мало того что к груди делаешь еще и от пола?Оо Хорош...
hizerqqq Опубликовано 9 февраля, 2018 Опубликовано 9 февраля, 2018 пола 81eg, Якої підлоги... Ви тут усі про вам видніше :to_become_senile: А помоєму вправа ця називається тяга штанги в наклоні до грудей. Базова вправа між іншим.
81eg Опубликовано 9 февраля, 2018 Опубликовано 9 февраля, 2018 А помоєму вправа ця називається тяга штанги в наклоні до грудей. Базова вправа між іншим. Ну так патамуша тяга в наклоне и тяга в наклоне к груди разные упражнения. А становая с пола делается. И как ты там связываешь становую и тягу к груди никому неведомо) Видос запили хоть чишо.
hizerqqq Опубликовано 9 февраля, 2018 Опубликовано 9 февраля, 2018 И как ты там связываешь становую и тягу к груди никому неведомо) Видос запили хоть чишо. 81eg, Вже написав як. Станову як основну вправу не роблю від неї більше ноги качаються ніж щось інше. записувати теж нічого не буду, мені за це не платять. Ну так патамуша тяга в наклоне и тяга в наклоне к груди разные упражнения. 81eg, а що до пуза тягнути чи до шиї? цікаво мені в чому ця різниця проявляється... тяга виконується десь під грудну клітку при правильному нахилі тулуба. Від неї узагалі плечі розправляються.
andreyyy Опубликовано 9 февраля, 2018 Опубликовано 9 февраля, 2018 а що до пуза тягнути чи до шиї? цікаво мені в чому ця різниця проявляється... тяга виконується десь під грудну клітку при правильному нахилі тулуба. да ты тролль разносторонний песец
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти