81eg Опубліковано: 9 лютого 2018 Опубліковано: 9 лютого 2018 а що до пуза тягнути чи до шиї? цікаво мені в чому ця різниця проявляється... тяга виконується десь під грудну клітку при правильному нахилі тулуба. Разница проявляется в разной технике, в разной степени включения разных МГ, в разных углах воздействия на МГ,рабочих весах, да и ваще в разных целях этих упражнений... Короче нет для тебя разницы)) П.С. Жать от низа груди или от шеи, гантели или штангу, а может разводка гантелей в наклоне...та пихуй(с) сказал бы микола янович.
hizerqqq Опубліковано: 9 лютого 2018 Опубліковано: 9 лютого 2018 Жать от низа груди или от шеи...та пихуй 81eg, от і прекрасно... я теж так подумав що краще до грудей тягнути... :smoke:
81eg Опубліковано: 9 лютого 2018 Опубліковано: 9 лютого 2018 краще до грудей тягнути... :smoke: Ток название темы почитай и подумай что ты делаешь. :connie_xmas-moose: И пиши уже по теме свои цу.
hizerqqq Опубліковано: 9 лютого 2018 Опубліковано: 9 лютого 2018 Я взагалі в станову тягу постив, з коментарем що чим менше прогинів у спині різних тим краще, це вже якийсь "методист" підправив.
OlegRO Опубліковано: 9 лютого 2018 Опубліковано: 9 лютого 2018 Я взагалі в станову тягу постив hizerqqq, тебе уже сказали ЧИТАЙ НАЗВАНИЯ ТЕМ, есть становая тяга и для нее тема, а есть тема для спины. На какой ты эти картинки постишь - вообще вопрос. Завязывай с оффтопом, ты на в разделе Обо всём.
hizerqqq Опубліковано: 9 лютого 2018 Опубліковано: 9 лютого 2018 ну щоб зробити станову рівно без прогинів всеодно спочатку потрібно спину поставити... і це щось впринципі незрозуміле? і не стосується базових вправ...
OlegRO Опубліковано: 9 лютого 2018 Опубліковано: 9 лютого 2018 спочатку потрібно спину поставити. надеюсь, на этом поток сознания закончился? хорошо, поставим.
hizerqqq Опубліковано: 9 лютого 2018 Опубліковано: 9 лютого 2018 хорошо, поставим. OlegRO, Краще було б мій пост поставити там де він і був. Нехай навіть з цими коментарями усіми.
OlegRO Опубліковано: 9 лютого 2018 Опубліковано: 9 лютого 2018 последнее предупреждение Завязывай с оффтопом, ты на в разделе Обо всём.
OlegRO Опубліковано: 13 лютого 2018 Опубліковано: 13 лютого 2018 Югай. Таранухо. СПИНА. ХАРДКОР. https://www.youtube.com/watch?v=vVebLAULI8Q Training Back with Dana Linn Bailey | Jose Raymond & DLB [4K]
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз