Перейти до публікації

Станозолол

Cybertattoo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
якщо ставити менше - порсто погойдаєш свою гормоналку без суттєвих результатів

Є якийсь сенс до і після 6титижневого курсу пропіонату 50 мг через день робити аналізи і проводити ПКТ?

Не думав, що терапевтична доза розхитає гормоналку...

• Відповіді 1,3 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

111

• OHIXA

36

• XXR XXX

35

• wolf

34

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

Outlawif 111 публікацій

• OHIXA

OHIXA 36 публікацій

• XXR XXX

XXR XXX 35 публікацій

• wolf

wolf 34 публікації

Опубліковано:
та я і про нього писав - просто не хотів зайвий раз рекламу робити

але так, саме на ньому ніякого дискомфорту від 30-40 мг. з тестом відповідно і не чув

при чем все писали так, кто юзал его)))

типа раньше всегда все ныло, крутило, ломило от стана и тд, а на этом - сказка.нано технологии или мел?)

Опубліковано:
Є якийсь сенс до і після 6титижневого курсу пропіонату 50 мг через день робити аналізи і проводити ПКТ?

1. існує думка що не треба ніяких пкт після такого курсу і все прийде в норму само, проте організм у кожного індивідуальний... я після курсу не зробив аналізів і через пару місяців в мене рідина з сосків видавлювалась - але це моє індивідуальне... а в декого навівть на серйозних препаратах естрогени майже в нормі...

думай сам - якщо гроші в плечі не тиснуть то через два тижні після курсу я б зробив і перед курсом зробив і була б картинка гормональна

2. терапевтична доза на то й терапевтична що призначається терапевтом при необхідності відповідно до захворювання, а якщо ти сам, практично здоровий по замовчуванню, вводиш собі додатковий екзогенний тесторерон, то відповідно ти цим самим "розхитуєш" гормоналку

при чем все писали так, кто юзал его)))

я до сих пір не можу сформувати для себе якоїсь однозначної думки, як саме зовнішньо має проявитись стан - венозність на женьжоу не проявилась, хоча на одному з попередніх зразу... водичку чуть підзлив... сила перла, але там ще був тестостерон, не факт що саме від стану

Опубліковано:
я до сих пір не можу сформувати для себе якоїсь однозначної думки, як саме зовнішньо має проявитись стан - венозність на женьжоу не проявилась, хоча на одному з попередніх зразу... водичку чуть підзлив... сила перла, але там ще був тестостерон, не факт що саме від стану

подсушивать должен, схож он с мастероном(по визуальным проявлениям), но мастерон я бы однозначно поставил на первое место.хотя таблетированный стан я не ел, так как табы не юзаю, только инжектный ставил, да и щас ставлю

Опубліковано:
подсушивать должен

підсушував дуже умовно...дієта то була на набор і на силу - куча вуглеводів )) просто без нього може би і сала хапнув, а так - б/м нормально

Опубліковано:
просто без нього може би і сала хапнув

Это как? Каков механизм?

Часто начинающим химикам твердят что бы выкинули эту ересь из головы, что все зависит от питания.

А ты вот сейчас сам эти мифы распространяешь.

Показать
Ну есть два препа понижающих ГСПГ - стан и провирон.

У второго есть некоторые нюансы против его применения на курсе. А так же, стан эффективнее снижает уровень гспг.

Далее - стан увеличивает силовые. А так же выводит жидкость из организма (многие добавляют на стадии сушки, на многоповторке, когда нет больших весов), и самое неприятное - из всех тканей, в т.ч. суставов, связок (делая их менее эластичными).

Но у меня есть личное предположение, что от стана могут травмируются из-за роста рабочих весов, думая при этом, что причина в другой его побочке. А может быть и от двух сразу...

Ну правда, тут так индивидуально - попробовал его с тестом, пошло? Нет никакого дискомфорта? Юзай дальше. Есть - отменяй и забывай о нем!

Так что всё индивидуально ))

Вот, некоторым проще на пару кубов теста больше поставить ))

Только ГСПГ в след за увеличением дозировок растет. Но, правда до определенного момента. И момент этот наступает когда в неделю несколько граммов... :bk:

Та я как бы все это знаю. Просто лично для меня, возможные минусы перекрывают все плюсы.

И так тут вечно, то плечо только пройти успеет, как локоть заболит.

Опубліковано:
Это как? Каков механизм?

Часто начинающим химикам твердят что бы выкинули эту ересь из головы, что все зависит от питания.

не, тут є різниця невелика

якщо новачки можуть регулювати щось дієтою ще в залежності від цілей, то в мене дієта була стала - на набор і на силу, я його приймав не для похудання, а для сили

і якщо стан має просушуючий ефект значить він в певній мірі проявився

Опубліковано:
підсушував дуже умовно...дієта то була на набор і на силу - куча вуглеводів )) просто без нього може би і сала хапнув, а так - б/м нормально

ну понятно, что не жрешь все подряд, а кубы сами появляются, это же не гр)))

а вот по поводу силы...я не замечал особого прироста, поставил бы ряд препаратов, которые намного лучше на мне работали в силовом режиме.выносливость - да, силы - особо нет.хотя и проблем со связками вообще никогда от него не было.щас вон локти ныли без винстрола, добавил его, ноют так же, как и без него, не больше точно.что еще раз доказывает, что на каждом все работает настолько индивидуально)

Опубліковано:

я когда 8 недель курсил колол чуть-чуть гонадотропин! в середине курса и за неделю до окончания курса, а после курса пачку кломида на 10 дней и спеман или трибулус в течении месяца. Очень понравилось!

Опубліковано:
Очень понравилось!

50 мг. пропіка? :ai:

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...