sph1nx Опубліковано: 20 травня 2014 Опубліковано: 20 травня 2014 якщо ставити менше - порсто погойдаєш свою гормоналку без суттєвих результатів Є якийсь сенс до і після 6титижневого курсу пропіонату 50 мг через день робити аналізи і проводити ПКТ? Не думав, що терапевтична доза розхитає гормоналку...
wolf Опубліковано: 20 травня 2014 Опубліковано: 20 травня 2014 та я і про нього писав - просто не хотів зайвий раз рекламу робити але так, саме на ньому ніякого дискомфорту від 30-40 мг. з тестом відповідно і не чув при чем все писали так, кто юзал его))) типа раньше всегда все ныло, крутило, ломило от стана и тд, а на этом - сказка.нано технологии или мел?)
yobilovus Опубліковано: 20 травня 2014 Опубліковано: 20 травня 2014 Є якийсь сенс до і після 6титижневого курсу пропіонату 50 мг через день робити аналізи і проводити ПКТ? Не думав, що терапевтична доза розхитає гормоналку... 1. існує думка що не треба ніяких пкт після такого курсу і все прийде в норму само, проте організм у кожного індивідуальний... я після курсу не зробив аналізів і через пару місяців в мене рідина з сосків видавлювалась - але це моє індивідуальне... а в декого навівть на серйозних препаратах естрогени майже в нормі... думай сам - якщо гроші в плечі не тиснуть то через два тижні після курсу я б зробив і перед курсом зробив і була б картинка гормональна 2. терапевтична доза на то й терапевтична що призначається терапевтом при необхідності відповідно до захворювання, а якщо ти сам, практично здоровий по замовчуванню, вводиш собі додатковий екзогенний тесторерон, то відповідно ти цим самим "розхитуєш" гормоналку при чем все писали так, кто юзал его))) я до сих пір не можу сформувати для себе якоїсь однозначної думки, як саме зовнішньо має проявитись стан - венозність на женьжоу не проявилась, хоча на одному з попередніх зразу... водичку чуть підзлив... сила перла, але там ще був тестостерон, не факт що саме від стану
wolf Опубліковано: 20 травня 2014 Опубліковано: 20 травня 2014 я до сих пір не можу сформувати для себе якоїсь однозначної думки, як саме зовнішньо має проявитись стан - венозність на женьжоу не проявилась, хоча на одному з попередніх зразу... водичку чуть підзлив... сила перла, але там ще був тестостерон, не факт що саме від стану подсушивать должен, схож он с мастероном(по визуальным проявлениям), но мастерон я бы однозначно поставил на первое место.хотя таблетированный стан я не ел, так как табы не юзаю, только инжектный ставил, да и щас ставлю
yobilovus Опубліковано: 20 травня 2014 Опубліковано: 20 травня 2014 подсушивать должен підсушував дуже умовно...дієта то була на набор і на силу - куча вуглеводів )) просто без нього може би і сала хапнув, а так - б/м нормально
Ark Опубліковано: 20 травня 2014 Опубліковано: 20 травня 2014 просто без нього може би і сала хапнув Это как? Каков механизм? Часто начинающим химикам твердят что бы выкинули эту ересь из головы, что все зависит от питания. А ты вот сейчас сам эти мифы распространяешь. ПоказатьНу есть два препа понижающих ГСПГ - стан и провирон.У второго есть некоторые нюансы против его применения на курсе. А так же, стан эффективнее снижает уровень гспг. Далее - стан увеличивает силовые. А так же выводит жидкость из организма (многие добавляют на стадии сушки, на многоповторке, когда нет больших весов), и самое неприятное - из всех тканей, в т.ч. суставов, связок (делая их менее эластичными). Но у меня есть личное предположение, что от стана могут травмируются из-за роста рабочих весов, думая при этом, что причина в другой его побочке. А может быть и от двух сразу... Ну правда, тут так индивидуально - попробовал его с тестом, пошло? Нет никакого дискомфорта? Юзай дальше. Есть - отменяй и забывай о нем! Так что всё индивидуально )) Вот, некоторым проще на пару кубов теста больше поставить )) Только ГСПГ в след за увеличением дозировок растет. Но, правда до определенного момента. И момент этот наступает когда в неделю несколько граммов... :bk: Та я как бы все это знаю. Просто лично для меня, возможные минусы перекрывают все плюсы. И так тут вечно, то плечо только пройти успеет, как локоть заболит.
yobilovus Опубліковано: 20 травня 2014 Опубліковано: 20 травня 2014 Это как? Каков механизм? Часто начинающим химикам твердят что бы выкинули эту ересь из головы, что все зависит от питания. не, тут є різниця невелика якщо новачки можуть регулювати щось дієтою ще в залежності від цілей, то в мене дієта була стала - на набор і на силу, я його приймав не для похудання, а для сили і якщо стан має просушуючий ефект значить він в певній мірі проявився
wolf Опубліковано: 20 травня 2014 Опубліковано: 20 травня 2014 підсушував дуже умовно...дієта то була на набор і на силу - куча вуглеводів )) просто без нього може би і сала хапнув, а так - б/м нормально ну понятно, что не жрешь все подряд, а кубы сами появляются, это же не гр))) а вот по поводу силы...я не замечал особого прироста, поставил бы ряд препаратов, которые намного лучше на мне работали в силовом режиме.выносливость - да, силы - особо нет.хотя и проблем со связками вообще никогда от него не было.щас вон локти ныли без винстрола, добавил его, ноют так же, как и без него, не больше точно.что еще раз доказывает, что на каждом все работает настолько индивидуально)
cybotron Опубліковано: 20 травня 2014 Опубліковано: 20 травня 2014 Є якийсь сенс до і після 6титижневого курсу пропіонату 50 мг через день робити аналізи і проводити ПКТ? Не думав, що терапевтична доза розхитає гормоналку... я когда 8 недель курсил колол чуть-чуть гонадотропин! в середине курса и за неделю до окончания курса, а после курса пачку кломида на 10 дней и спеман или трибулус в течении месяца. Очень понравилось!
yobilovus Опубліковано: 20 травня 2014 Опубліковано: 20 травня 2014 Очень понравилось! 50 мг. пропіка? :ai:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз