Valery Опубліковано: 25 квітня 2015 Опубліковано: 25 квітня 2015 Гы, так его, наоборот, на сушке можно юзать тем, кто сильно страдает от отсутствия сладкого.
inimak Опубліковано: 25 квітня 2015 Опубліковано: 25 квітня 2015 Гы, так его, наоборот, на сушке можно юзать тем, кто сильно страдает от отсутствия сладкого. Думается мне, что это более логично. ))
Ark Опубліковано: 2 травня 2015 Опубліковано: 2 травня 2015 Взял абрикос и чернику, но пробовать пока не буду, оставлю на загрузку. Попробовал, в общем так себе. Похоже не на джем, а на желе.
Лео Опубліковано: 10 травня 2015 Опубліковано: 10 травня 2015 Народ, подскажите. Где-то на форуме (вроде не в темах сушки) говорили про какой-то преп который хорошо давит апетит, сибутрамин или что-то такое. В смысле интересует рабочая штука или нет, при длинне приёма в 1-2 месяца на побочки налететь шанс высокий или нет, дозировки и где искать.
Ark Опубліковано: 10 травня 2015 Опубліковано: 10 травня 2015 На форуме есть поиск если что. Сибутрамин Сейчас доступен сибутрамин от женьчжоу, я его только собираюсь попробовать, пока отзывов не густо.
kosmonavt Опубліковано: 1 червня 2015 Опубліковано: 1 червня 2015 Здарова. Питання для опитних в плані сушки Цікавить думка пор чіт міл на сушці, але у різних джерелах різна інформація, десь кажуть після декількох низьковуглеводних робити чіт міл, десь кажуть що поки є хоть чутьчуть жиру ніяких чітмілів. Хто пробував і хто поділиться досвідом?? Дієта від початку була слідуюча: тиждень 200 складних вугл тиждень 175 скл вугл і зараз вже днів 10 150 вуглів само собою режим,білки клітчатка по вечорам,спорпіт, "вітаміни", кардіо і т.д. важу 90кг +- на 184, жиру галяк. дякую. п.с. Ark розділ помоєму той)
smilegamer Опубліковано: 1 червня 2015 Опубліковано: 1 червня 2015 Я думаю Виталик не обидится ) https://youtu.be/IlStAiiFOc4
karlito78 Опубліковано: 1 червня 2015 Опубліковано: 1 червня 2015 важу 90кг +- на 184, жиру галяк. навіщо тоді дієтитися, мясце заважає? тоді ніяких чітмілів ))) почитай Лайла "дієта - гнучкий підхід, там все розжовано. і по любому, прийдеться пробувати на собі, що тобі більше підходить
kosmonavt Опубліковано: 1 червня 2015 Опубліковано: 1 червня 2015 навіщо тоді дієтитися, мясце заважає? тоді ніяких чітмілів ))) почитай Лайла "дієта - гнучкий підхід, там все розжовано. і по любому, прийдеться пробувати на собі, що тобі більше підходить принципово хочу цю срану тоненьку прослойку жиру забрати
Valery Опубліковано: 2 червня 2015 Опубліковано: 2 червня 2015 Здарова. Питання для опитних в плані сушки Цікавить думка пор чіт міл на сушці, але у різних джерелах різна інформація, десь кажуть після декількох низьковуглеводних робити чіт міл, десь кажуть що поки є хоть чутьчуть жиру ніяких чітмілів. Хто пробував і хто поділиться досвідом?? Дієта від початку була слідуюча: тиждень 200 складних вугл тиждень 175 скл вугл і зараз вже днів 10 150 вуглів само собою режим,білки клітчатка по вечорам,спорпіт, "вітаміни", кардіо і т.д. важу 90кг +- на 184, жиру галяк. А зачем тебе читмил вообще нужен ?, - ты что, испытываешь психологический дискомфорт на 150 г углеводов ? Больше смахивает на желание быть в модном тренде...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз