Liderok777 Опубліковано: 1 лютого 2011 Опубліковано: 1 лютого 2011 І так, доброго часу доби всім!Почну з самого початку, в жовтні 2010 року моя вага складала 87 кг, я вирішив піти до тренажерного залу, з того часу пройшло 4 місяці, ходжу 2 рази на тиждень, частіше не отримується, я в місті на навчанні а в пятницю їду додомі і приїжджаю в понеділок.Ханяття не пропускав, схуднув так як і хотів, тепер бажання зявилося щоб наростити м"язи. Глянучи на фото можете дати якісь рекомендації, які вправи робити як що я ходжу в понеділок і четвер?Як то кажуть написати мені програмку по якій мені займатися. Ось фото моє до тренажерного залу А ось фото яке я зробив вчора, наскільки я змінився?На погляд професіоналів...Мені 19 років, 173 см зріст, вага теперішня 74 кг. Дайте будь ласка рекомендації, поради...Буду дуже вдячний)
Lutik Опубліковано: 1 лютого 2011 Опубліковано: 1 лютого 2011 1 день подтягивания широкий прямой хват 2 по 10 подтягивание обратный узкий 2 по 10 т-гриф 4 по 10 обратная бабочка гиперка становая ПШНБ гантеля с супинацией пресс с нагрузкой 2 день жим горизонтальный жим наклонный жим гантелей на горизонтальной брусья разгибание на блоке приседания выпады в Смитте Мёртвая тяга пресс
Liderok777 Опубліковано: 1 лютого 2011 Автор Опубліковано: 1 лютого 2011 1 день подтягивания широкий прямой хват 2 по 10 подтягивание обратный узкий 2 по 10 т-гриф 4 по 10 обратная бабочка гиперка становая ПШНБ гантеля с супинацией пресс с нагрузкой 2 день жим горизонтальный жим наклонный жим гантелей на горизонтальной брусья разгибание на блоке приседания выпады в Смитте Мёртвая тяга пресс Я на турніку пару раз від сили правильно підтянусь.Ніколи фізичними вправами не займався, до 17 років важив 64 кг, а потім як почав пити, )жрати(.Тепер вирішив займатися , не курю, не п"ю взагалі.Так що потрібно починати з самого початку.Я так зрозумів м"язи спини в мене дуже слабі.Наприклад від полу 3 підходи по раз 15 роблю, не більше, декілька разів на брусьях, а раніше й цього не робив, правда з 14 років до 16 бігом займався, потім перестав-розтовстів.
Lutik Опубліковано: 1 лютого 2011 Опубліковано: 1 лютого 2011 значит подтягивайся сколько можешь, после них: тяга верхнего блока за голову пирамидой тяга верхнего блока обратным узким пирамидой а потом по проге :connie_running: а мышцы раскачаются, брусьев сколько сможешь
Liderok777 Опубліковано: 1 лютого 2011 Автор Опубліковано: 1 лютого 2011 Понеділок;Качаю біцепс-гантелями по 10 кг чотири підходи по 11 разів., вертикальна тяга чотири підходи за голову до 40 кг, і чотири підходи навпаки.Тріцепс, груди(штанга) та плечі. В четвер: ноги , прес, спина.По такій програмі можна займатися?
Lutik Опубліковано: 1 лютого 2011 Опубліковано: 1 лютого 2011 по твоей нельзя, однозначно, народ притопает подтвердит, лазают где-то :ap: спина и ноги - это тяжело и недоработаешь в чём-то, в ПШНБ, гантелях, тягах пирамиду надо, ну кроме становой и приседа везде желательна
Scythe Опубліковано: 1 лютого 2011 Опубліковано: 1 лютого 2011 1 день подтягивания широкий прямой хват 2 по 10 подтягивание обратный узкий 2 по 10 т-гриф 4 по 10 обратная бабочка гиперка становая ПШНБ гантеля с супинацией пресс с нагрузкой 2 день жим горизонтальный жим наклонный жим гантелей на горизонтальной брусья разгибание на блоке приседания выпады в Смитте Мёртвая тяга пресс Ага, в результате - вместо просто дрыща - перетренированный дрыщ.
Liderok777 Опубліковано: 1 лютого 2011 Автор Опубліковано: 1 лютого 2011 Ага, в результате - вместо просто дрыща - перетренированный дрыщ. А це ще до чого Ви? А те що я після 19;00 не їм, тільки там чай без цукру, нічого страшного?
про100дрищ Опубліковано: 1 лютого 2011 Опубліковано: 1 лютого 2011 (змінено) А це ще до чого Ви? он имел введу что прога которую составила Лютик никуда не годиться А те що я після 19;00 не їм, тільки там чай без цукру, нічого страшного? это ОЧЕНЬ плохо Змінено 1 лютого 2011 користувачем naturalBody
Scythe Опубліковано: 1 лютого 2011 Опубліковано: 1 лютого 2011 А це ще до чого Ви? А те що я після 19;00 не їм, тільки там чай без цукру, нічого страшного? А это к тому что количество упражнений в той программе надо сократить вдвое. Потому что если делать всё что там написано с полной отдачей (а по-другому - никак-с) то будет перетрен, имхо. А во сколько спать ложишься?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз