Перейти до публікації

Підкажіть будь ласка.

Liderok777

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

ладно харошь офтопить!парню дали нужные рекомендации!делать базу!все местные большие дядьки с этой программой согласились!потому спорить не вижу смысла!

• Відповіді 58
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Liderok777

13

• Lutik

11

• Егорычъ

7

• vlad_leo

7

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Сонце, прасти если задену святое, но гиперка до одного места :) Сам ее не делаю вообще, тяну без пояса прилично за 200 и со спиной проблем сроду не было.

Становая, мертвая, приседания, наклоны - вот это для спины, а гиперка - для физкультуры. Ну или как обычно - для разнообразия, изредка...

точно, гиперка бредятина полная, у нас в зале ее делают только женщины

Опубліковано:

ребята не спорте с женщиной, а то она вас опустит до своего уровня и задивит опытом)))

(немного перефразировал одну поговорку, сори, без обид)

а по теме - ХАРОШ ФЛУДИТЬ.... дали советы и айда спорить в другие темы

Опубліковано:

Всім дуже дякую, але в нас в залі штанга не знімається, вона на валіках закреплена, рухається тільки суто вертикально.А тренажер на присідання є в нас, но мені на ньому дуже тяжко навіть без додавання плиток, чим можна його замінити?

за те , що заставив себе так схуднути - молодчага..

шоб стати качком тре уяснити собі деякі речі:

їсти не менше 4-5 разів на день (в основному вуглеводи і білки, жирного, мучного уникай)

їсти не великими порціями

займатись з повною віддачею але без лишнього фанатізму

добре відпочивати, гарно спати

так як ти ще взагалі не займався фіз навантаженнями, то починати тре суто з базових вправ... і з базових мязів - груди, спина, ноги...

шкода що займаєшся тіки 2 раза в тиждень, краще було б тричі, тоді зміг би приділити увагу кожній групі окремо..

але маємо те шо маємо

тоді робиш так як казав Єгорич 1тр - груди + спина, 2тр - ноги

груди

- брусья

-жим штанги на прямій лавці

-жим на косій

- розводки гантелями (не обовязково перших місяців 2)

спина

тяга верхнього блоку шир хватом до груді (в подальшому заміняєш підтягуваннями)

- тяга блока сидячи вузьким хватом до живота

- станова тяга (перший місяць можна її замінити гіперекстензією, щоб укріпити спину)

ноги

- присідання 2розм + 3 робочих підходи

- випади з гантелями 3*10

- мертва тяга 3*8-10

- біцепс бедра

- ікри

надіюсь шо камнями мою прогу не закидають)))))

Дякую, їм не менше чотирьох разів день, не переїдаю, голодом себе не морю.Їм свинину, куряче м"ясо, все домашнє, так як батьки живуть в селі, з супермаркетів мясо не купую)Кисле молоко, каші різні, курагу, ізюм, варені яйця.Чай з невеликою кількістю меду-там в медові жир корисний, цукор майже не вживаю.Що так і що не так я роблю?

Опубліковано:
Всім дуже дякую, але в нас в залі штанга не знімається, вона на валіках закреплена, рухається тільки суто вертикально.
Это называется машиной Смита. В принципе в ней тоже можно приседать, хотя с живым весом лучше.

А тренажер на присідання є в нас, но мені на ньому дуже тяжко навіть без додавання плиток, чим можна його замінити?
А это скорее всего Гакк-машина, тебе не надо она пока что.

Мне как-то странно, что за зал, Смит и Гакк тренажеры есть, а обычной штанги нету? Может невнимательно искал? :)

Опубліковано:

Дякую, їм не менше чотирьох разів день, не переїдаю, голодом себе не морю.Їм свинину, куряче м"ясо, все домашнє, так як батьки живуть в селі, з супермаркетів мясо не купую)Кисле молоко, каші різні, курагу, ізюм, варені яйця.Чай з невеликою кількістю меду-там в медові жир корисний, цукор майже не вживаю.Що так і що не так я роблю?

в домашній їжі переважно багато жирів, слідкуй за жирами, не переїдай сметани і молока)))) тай творог домашній теж жирнуватий....

раз їсиш нормально, той займатись теж нормально зможеш...

порад тобі вже натицяли цілу купу.... тепер дуй в зал і починай будувати своє тіло

успіхів

Опубліковано:

Зал в центрі міста, в готелі "Європа" невеликий але дуже вдосконалений-22 тренажери, туди ходить в основном )прилічний) континент-20 гривень тренування.Є душ, три роздягальні, кондиціонер, всі ремонти на 5+.Був в інших тренажерних залах, так там...(((мені не сподобалося.Тут хоч менше місця, зато приємні люди, приємно працювати)Завтра буду йти на тренування, сфоткаю тренажери, завантажу сюди

Это называется машиной Смита. В принципе в ней тоже можно приседать, хотя с живым весом лучше.

А это скорее всего Гакк-машина, тебе не надо она пока что.

Мне как-то странно, что за зал, Смит и Гакк тренажеры есть, а обычной штанги нету? Может невнимательно искал? :)

Звичайної штанги 100% немає.

Опубліковано:

Ось нарив деякі фотки тих тренажерів що є в нас в залі2603_f1.jpg

[

attachmentid=3565]

4847415_8_51501.jpg
1290023581_122136605_4__VASIL____1290023581.jpg
B305.gif
images.jpeg
trenazhery_vasil_i_kardiooborudovanie_dlya_vseh_30153212_2_F.jpg
u_files_store_1_155.jpg
u_files_store_1_178.jpg
vasil.b234.jpg

2661_f1.jpg

Опубліковано:

такие комплексы составлялись, но если я дура и мне тут не место- уйду

Опубліковано:
такие комплексы составлялись, но если я дура и мне тут не место- уйду

просто он решил воспользоваться альтернативной программой!которая отличается от той что ты советовала

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...