Егорычъ Опубліковано: 2 лютого 2011 Опубліковано: 2 лютого 2011 ладно харошь офтопить!парню дали нужные рекомендации!делать базу!все местные большие дядьки с этой программой согласились!потому спорить не вижу смысла!
про100дрищ Опубліковано: 2 лютого 2011 Опубліковано: 2 лютого 2011 Сонце, прасти если задену святое, но гиперка до одного места :) Сам ее не делаю вообще, тяну без пояса прилично за 200 и со спиной проблем сроду не было. Становая, мертвая, приседания, наклоны - вот это для спины, а гиперка - для физкультуры. Ну или как обычно - для разнообразия, изредка... точно, гиперка бредятина полная, у нас в зале ее делают только женщины
vlad_leo Опубліковано: 2 лютого 2011 Опубліковано: 2 лютого 2011 ребята не спорте с женщиной, а то она вас опустит до своего уровня и задивит опытом))) (немного перефразировал одну поговорку, сори, без обид) а по теме - ХАРОШ ФЛУДИТЬ.... дали советы и айда спорить в другие темы
Liderok777 Опубліковано: 2 лютого 2011 Автор Опубліковано: 2 лютого 2011 Всім дуже дякую, але в нас в залі штанга не знімається, вона на валіках закреплена, рухається тільки суто вертикально.А тренажер на присідання є в нас, но мені на ньому дуже тяжко навіть без додавання плиток, чим можна його замінити? за те , що заставив себе так схуднути - молодчага.. шоб стати качком тре уяснити собі деякі речі: їсти не менше 4-5 разів на день (в основному вуглеводи і білки, жирного, мучного уникай) їсти не великими порціями займатись з повною віддачею але без лишнього фанатізму добре відпочивати, гарно спати так як ти ще взагалі не займався фіз навантаженнями, то починати тре суто з базових вправ... і з базових мязів - груди, спина, ноги... шкода що займаєшся тіки 2 раза в тиждень, краще було б тричі, тоді зміг би приділити увагу кожній групі окремо.. але маємо те шо маємо тоді робиш так як казав Єгорич 1тр - груди + спина, 2тр - ноги груди - брусья -жим штанги на прямій лавці -жим на косій - розводки гантелями (не обовязково перших місяців 2) спина тяга верхнього блоку шир хватом до груді (в подальшому заміняєш підтягуваннями) - тяга блока сидячи вузьким хватом до живота - станова тяга (перший місяць можна її замінити гіперекстензією, щоб укріпити спину) ноги - присідання 2розм + 3 робочих підходи - випади з гантелями 3*10 - мертва тяга 3*8-10 - біцепс бедра - ікри надіюсь шо камнями мою прогу не закидають))))) Дякую, їм не менше чотирьох разів день, не переїдаю, голодом себе не морю.Їм свинину, куряче м"ясо, все домашнє, так як батьки живуть в селі, з супермаркетів мясо не купую)Кисле молоко, каші різні, курагу, ізюм, варені яйця.Чай з невеликою кількістю меду-там в медові жир корисний, цукор майже не вживаю.Що так і що не так я роблю?
Outlawif Опубліковано: 2 лютого 2011 Опубліковано: 2 лютого 2011 Всім дуже дякую, але в нас в залі штанга не знімається, вона на валіках закреплена, рухається тільки суто вертикально. Это называется машиной Смита. В принципе в ней тоже можно приседать, хотя с живым весом лучше. А тренажер на присідання є в нас, но мені на ньому дуже тяжко навіть без додавання плиток, чим можна його замінити? А это скорее всего Гакк-машина, тебе не надо она пока что. Мне как-то странно, что за зал, Смит и Гакк тренажеры есть, а обычной штанги нету? Может невнимательно искал? :)
vlad_leo Опубліковано: 2 лютого 2011 Опубліковано: 2 лютого 2011 Дякую, їм не менше чотирьох разів день, не переїдаю, голодом себе не морю.Їм свинину, куряче м"ясо, все домашнє, так як батьки живуть в селі, з супермаркетів мясо не купую)Кисле молоко, каші різні, курагу, ізюм, варені яйця.Чай з невеликою кількістю меду-там в медові жир корисний, цукор майже не вживаю.Що так і що не так я роблю? в домашній їжі переважно багато жирів, слідкуй за жирами, не переїдай сметани і молока)))) тай творог домашній теж жирнуватий.... раз їсиш нормально, той займатись теж нормально зможеш... порад тобі вже натицяли цілу купу.... тепер дуй в зал і починай будувати своє тіло успіхів
Liderok777 Опубліковано: 2 лютого 2011 Автор Опубліковано: 2 лютого 2011 Зал в центрі міста, в готелі "Європа" невеликий але дуже вдосконалений-22 тренажери, туди ходить в основном )прилічний) континент-20 гривень тренування.Є душ, три роздягальні, кондиціонер, всі ремонти на 5+.Був в інших тренажерних залах, так там...(((мені не сподобалося.Тут хоч менше місця, зато приємні люди, приємно працювати)Завтра буду йти на тренування, сфоткаю тренажери, завантажу сюди Это называется машиной Смита. В принципе в ней тоже можно приседать, хотя с живым весом лучше. А это скорее всего Гакк-машина, тебе не надо она пока что. Мне как-то странно, что за зал, Смит и Гакк тренажеры есть, а обычной штанги нету? Может невнимательно искал? :) Звичайної штанги 100% немає.
Liderok777 Опубліковано: 2 лютого 2011 Автор Опубліковано: 2 лютого 2011 Ось нарив деякі фотки тих тренажерів що є в нас в залі [ attachmentid=3565]
Lutik Опубліковано: 2 лютого 2011 Опубліковано: 2 лютого 2011 такие комплексы составлялись, но если я дура и мне тут не место- уйду
Егорычъ Опубліковано: 2 лютого 2011 Опубліковано: 2 лютого 2011 такие комплексы составлялись, но если я дура и мне тут не место- уйду просто он решил воспользоваться альтернативной программой!которая отличается от той что ты советовала
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз