Егорычъ Опубликовано 2 февраля, 2011 Опубликовано 2 февраля, 2011 ладно харошь офтопить!парню дали нужные рекомендации!делать базу!все местные большие дядьки с этой программой согласились!потому спорить не вижу смысла!
про100дрищ Опубликовано 2 февраля, 2011 Опубликовано 2 февраля, 2011 Сонце, прасти если задену святое, но гиперка до одного места :) Сам ее не делаю вообще, тяну без пояса прилично за 200 и со спиной проблем сроду не было. Становая, мертвая, приседания, наклоны - вот это для спины, а гиперка - для физкультуры. Ну или как обычно - для разнообразия, изредка... точно, гиперка бредятина полная, у нас в зале ее делают только женщины
vlad_leo Опубликовано 2 февраля, 2011 Опубликовано 2 февраля, 2011 ребята не спорте с женщиной, а то она вас опустит до своего уровня и задивит опытом))) (немного перефразировал одну поговорку, сори, без обид) а по теме - ХАРОШ ФЛУДИТЬ.... дали советы и айда спорить в другие темы
Liderok777 Опубликовано 2 февраля, 2011 Автор Опубликовано 2 февраля, 2011 Всім дуже дякую, але в нас в залі штанга не знімається, вона на валіках закреплена, рухається тільки суто вертикально.А тренажер на присідання є в нас, но мені на ньому дуже тяжко навіть без додавання плиток, чим можна його замінити? за те , що заставив себе так схуднути - молодчага.. шоб стати качком тре уяснити собі деякі речі: їсти не менше 4-5 разів на день (в основному вуглеводи і білки, жирного, мучного уникай) їсти не великими порціями займатись з повною віддачею але без лишнього фанатізму добре відпочивати, гарно спати так як ти ще взагалі не займався фіз навантаженнями, то починати тре суто з базових вправ... і з базових мязів - груди, спина, ноги... шкода що займаєшся тіки 2 раза в тиждень, краще було б тричі, тоді зміг би приділити увагу кожній групі окремо.. але маємо те шо маємо тоді робиш так як казав Єгорич 1тр - груди + спина, 2тр - ноги груди - брусья -жим штанги на прямій лавці -жим на косій - розводки гантелями (не обовязково перших місяців 2) спина тяга верхнього блоку шир хватом до груді (в подальшому заміняєш підтягуваннями) - тяга блока сидячи вузьким хватом до живота - станова тяга (перший місяць можна її замінити гіперекстензією, щоб укріпити спину) ноги - присідання 2розм + 3 робочих підходи - випади з гантелями 3*10 - мертва тяга 3*8-10 - біцепс бедра - ікри надіюсь шо камнями мою прогу не закидають))))) Дякую, їм не менше чотирьох разів день, не переїдаю, голодом себе не морю.Їм свинину, куряче м"ясо, все домашнє, так як батьки живуть в селі, з супермаркетів мясо не купую)Кисле молоко, каші різні, курагу, ізюм, варені яйця.Чай з невеликою кількістю меду-там в медові жир корисний, цукор майже не вживаю.Що так і що не так я роблю?
Outlawif Опубликовано 2 февраля, 2011 Опубликовано 2 февраля, 2011 Всім дуже дякую, але в нас в залі штанга не знімається, вона на валіках закреплена, рухається тільки суто вертикально. Это называется машиной Смита. В принципе в ней тоже можно приседать, хотя с живым весом лучше. А тренажер на присідання є в нас, но мені на ньому дуже тяжко навіть без додавання плиток, чим можна його замінити? А это скорее всего Гакк-машина, тебе не надо она пока что. Мне как-то странно, что за зал, Смит и Гакк тренажеры есть, а обычной штанги нету? Может невнимательно искал? :)
vlad_leo Опубликовано 2 февраля, 2011 Опубликовано 2 февраля, 2011 Дякую, їм не менше чотирьох разів день, не переїдаю, голодом себе не морю.Їм свинину, куряче м"ясо, все домашнє, так як батьки живуть в селі, з супермаркетів мясо не купую)Кисле молоко, каші різні, курагу, ізюм, варені яйця.Чай з невеликою кількістю меду-там в медові жир корисний, цукор майже не вживаю.Що так і що не так я роблю? в домашній їжі переважно багато жирів, слідкуй за жирами, не переїдай сметани і молока)))) тай творог домашній теж жирнуватий.... раз їсиш нормально, той займатись теж нормально зможеш... порад тобі вже натицяли цілу купу.... тепер дуй в зал і починай будувати своє тіло успіхів
Liderok777 Опубликовано 2 февраля, 2011 Автор Опубликовано 2 февраля, 2011 Зал в центрі міста, в готелі "Європа" невеликий але дуже вдосконалений-22 тренажери, туди ходить в основном )прилічний) континент-20 гривень тренування.Є душ, три роздягальні, кондиціонер, всі ремонти на 5+.Був в інших тренажерних залах, так там...(((мені не сподобалося.Тут хоч менше місця, зато приємні люди, приємно працювати)Завтра буду йти на тренування, сфоткаю тренажери, завантажу сюди Это называется машиной Смита. В принципе в ней тоже можно приседать, хотя с живым весом лучше. А это скорее всего Гакк-машина, тебе не надо она пока что. Мне как-то странно, что за зал, Смит и Гакк тренажеры есть, а обычной штанги нету? Может невнимательно искал? :) Звичайної штанги 100% немає.
Liderok777 Опубликовано 2 февраля, 2011 Автор Опубликовано 2 февраля, 2011 Ось нарив деякі фотки тих тренажерів що є в нас в залі [ attachmentid=3565]
Lutik Опубликовано 2 февраля, 2011 Опубликовано 2 февраля, 2011 такие комплексы составлялись, но если я дура и мне тут не место- уйду
Егорычъ Опубликовано 2 февраля, 2011 Опубликовано 2 февраля, 2011 такие комплексы составлялись, но если я дура и мне тут не место- уйду просто он решил воспользоваться альтернативной программой!которая отличается от той что ты советовала
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти